Amber Heard'ten Johnny Depp hakkında bir şok suçlama daha: ''Balayımızda...''

Amber Heard'ten Johnny Depp hakkında bir şok suçlama daha: ''Balayımızda...''
Güncelleme:

Amber Heard, eski kocası Johnny Depp'in balayına yaptığı iddia edilen bir saldırı sırasında yanlışlıkla onu öldürmesinden korktuğunu mahkemede açıkladı.

Oyuncu Johnny Depp'in aleyhine açtığı bir iftira davasında ifade veren 36 yaşındaki Amber Heard, aktörün uyuşturucu bağımlılığı, kıskançlık ve kendine zarar vermeyle bir kişi olduğunu söyledi.

Johnny Depp, aile içi şiddet kurbanı olduğunu iddia ederek Amber Heard'a 50 milyon dolar dava açmıştı.


Virginia'daki yüksek profilli dava, Johnny Depp'in hikayenin kendi tarafını anlattığı ve Amber Heard'ın ifadesinin bir kısmına başladığı bir aradan sonra beşinci hafta için yeniden başladı.

Pazartesi günü mahkemede Amber Heard, jüri üyelerine 58 yaşındaki Johnny Depp ile evli kalması durumunda muhtemelen "hayatta kalamayacağına" inandığını söyledi.

Heard, "Sonu benim için gerçekten kötü olacak diye çok korktum" derken "Onu gerçekten bırakmak istemedim. Onu çok sevdim." diye devam etti.

Amber Heard, Johnny Depp'i tekrarlanan fiziksel istismar vakalarıyla suçladı. Heard pazartesi günü, Şubat 2015'teki düğünlerinin ardından Asya'da Doğu Ekspresi trenindeyken kendisine saldırdığını ve yataklı kompartımandayken kendisine vurduğunu ve boynundan tuttuğunu iddia etti.

Amber Heard sözlerine şöyle devam etti:

"Bir süre boyunca boynumu tren vagonuna bastırdı. Beni öldürebileceğini düşündüm. Bunu yapmak istemeyeceğinden korktuğumu hatırlıyorum"