Babil'de İrfan, Süleyman'ın elini öptü

Güncelleme:

Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in 5. bölümü fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde İrfan oğlu için gururu bir kenara bırakarak "Demek ben umudun ve gururun bittiği yerdeyim" diyen Süleyman'ın elini öptü.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı Babil dizisinin 7 Şubat Cuma yayınlanan 4. son bölümü nefesleri kesti. Babil'in 14 Şubat Cuma ekrana gelecek olan 5. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Babil'in yeni bölümde Süleyman'a borcunun ikinci taksidini getiren İrfan, oğlu için hiç beklenmedik bir istekte bulunuyor.

 İRFAN SÜLEYMAN'DAN YARDIM İSTİYOR

Süleyman'ın karşısında çaresiz bir şekilde duran İrfan, "Bu borcu erteleyelim ben bununla oğlumu ameliyat ettireyim" diyerek iyilik istiyor. Süleyman ise "Bana geldiğinde 'Kimi kapıma borç için gelir, kimi iyilik için' demiştim. Ama sen iyilik istememiştin. O zaman da çocuğun hastaydı para lazımdı şimdi de. Ne değişti?" sorusuna İrfan, "O zaman daha fazla umudum vardı ve gururluydum galiba" diyerek yanıt veriyor.

 "BEN UMUDUN TÜKENDİĞİ, GURURUN BİTTİĞİ YERDEYİM"

Süleyman'ın ise "Benim gibi bir adamdan iyilik istemeye utanıyorsun demek. Yani ben umudun tükendiği gururun bittiği yerdeyim öyle mi İrfan. Ben sabrederim beklerim. Senin kibrinin yıkılacağını bildim bana saygı göstermek zorunda olacağın günü bekledim. O da geldi. Merhametime ihtiyacı olanı geri çevirmem biliyorsun. İyilik istiyor musun istemiyor musun görelim" diyerek elini uzatıyor. Bir an duraklayan İrfan ise oğlunun tedavisi için Süleyman'ın elini öpmek zorunda kalıyor.
 

BABİL SON BÖLÜM KONUSU

İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze aldı ama artık başında yeni bir dert daha var, İlay. Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen elini uzatıyor.

Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan’la bir kere daha karşı karşıya geliyor. İrfan, İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret’in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor.

Etiketler süleyman irfan Babil