Britney Spears’ın dudak uçuklatan serveti!

Britney Spears’ın dudak uçuklatan serveti!
Güncelleme:

Dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears, babasının vasisi olmaya devam ettiği sürece şarkı söylemeyeceğini açıkladı.

Dünyaca ünlü popçu Britney Spears, babasının 12 yıldır süren vasi rolünü sonlandırmak için mahkemeye başvurmuş, ama davayı kaybetmişti.

ABD’li şarkıcı babasının vasisi olmaya devam ettiği sürece bir daha şarkı söylemeyeceğini açıklamıştı. Peki 38 yaşındaki Britney Spears nasıl bir hayat yaşıyor? Kuralları ihlal ederse ne olur?

Milliyet gazetesinin haberine göre, "Britney Spears’ın babasına karşı açtığı davayı kaybettikten bir gün sonra boksla stres attığı haberi vardı dış basında. Şarkıcının ringdeyken sorunlarından uzaklaşması mümkün, peki ya sonra? Spears, müzik dünyasında bir star, ama 12 yıldır vasiliğini yapan babasının esiri. Dünyaca ünlü bir müzik yıldızının nasıl bir hayat yaşadığına bakar mısınız? Kendi rızasıyla evlenemez, çocuk yapamaz. Ehliyeti de olsa hiçbir aracı kullanamaz. Sosyal medyada vasisinin izin vermediği hiçbir paylaşım yapamaz. Kendisine verilen sakinleştirici ilaçları düzenli almak zorunda. Kimseyi işe alma ve işten çıkarma yetkisi yok.

"Kariyeri üzerinde söz hakkı yok"

60 milyon dolar’lık serveti var, ama haftalık harçlığı bin 500 dolar. Kariyeri üzerinde söz hakkı yok. Hiçbir kurum ve kişiyle sözleşme yapamaz. Sözlü röportaj veremez, yazılı söyleşilerse vasisinin kontrolünde.


 Peki Britney Spears, bunları ihlal ederse ne olur? Vasisinin anında onu rehabilitasyon merkezine yatırma yetkisi var. Hal böyleyken Los Angeles Yüksek Mahkemesi, bu köleliği bitirmek yerine meselenin ileride tekrar değerlendirilmek üzere vasiliğin devamına karar verdi.

Şarkıcı da bunun üzerine, kariyerini babası yönettiği sürece sanatını icra etmeme kararı aldı.

"Babam vasim olduğu sürece bir daha şarkı söylemeyeceğim"

Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears’ın avukatları sanatçının babasından korktuğunu ve vasisi olmaya devam ettiği sürece bir daha şarkı söylemeyeceğini belirtmişti.

Britney Spears, babasının vasilikten alınmasını istiyor. Spears’ın zorla alıkonduğunu ve sosyal medyadan şifreli mesajlar gönderdiğini düşünen hayranlarıysa Free Britney (Britney’e özgürlük) hareketini başlatmıştı.