Erman Toroğlu evde çıplak yakalandı

Erman Toroğlu evde çıplak yakalandı
Güncelleme:

Yatak odasının tavanına yerleştirdiği dev ayna ile olay olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu bu sefer de evde çıplak gezdiğini hatta bir gün evinin karşısındaki otelin müdürü tarafından telefonla arandığını itiraf etri.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu katıldığı bir programda evde çıplak gezdiğini açıkladı. Toroğlu, evinin camlarının filmli olduğunu ancak bazılarının yanlış takıldığı için karşıdaki otelin müdürü tarafından telefonla aranarak uyarıldığını söyledi.

Boğaz manzaralı evinin kapılarını açan Erman Toroğlu, kendinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile aşk yuvasını gösterdi. Kariyerine futbol yorumcusu olarak devam eden eski hakem Erman Toroğlu, ünlülerin evini gezen Evrim Akın’ı, İstanbul’daki Boğaz manzaralı evinde eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladı. Evlilikleri gündem olan Erman Toroğlu, eşi ile birlikte kamera karşısına geçti.

Erman Toroğlu, salondaki camların bazılarının içine film yaptığını söyleyerek “Ben evin içinde çıplak geziyorum arkadaşlarla muhabbet oluyor filan bir gün otelin müdürü telefon açtı; “Hocam sizin camlar filmli değil miydi?” ‘Evet hocam’ dedim. ‘Ne filmi karşımda çırılçıplak geziyorsun’ deyince hemen şu koltuğa oturdum. Filmciyi çağırdım meğer filmleri ters yaptırdım demez mi… Şaka gibi…” dedi.