Esra Ezmeci: ''Cinsel organını tuzlayıp, tavana bağlayan var!''

Esra Ezmeci: ''Cinsel organını tuzlayıp, tavana bağlayan var!''
Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden takipçilerinden gelen sorulara ve itiraflara yanıt veren klinik psikolog Esra Ezmeci Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan programında "cinsel organını tuza yatırıp, her gece tavana bağlayan" bir danışanının ilginç itirafını açıkladı.

Özellikle sosyal medyadan takipçilerine verdiği cinsellik ve ilişki tavsiyeleriyle gündemden düşmeyen ve "yeni Haydar Dümen" olarak anılan Esra Ezmeci sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen soruları ve itirafları yorumlamaya devam ediyor.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen birbirinden garip sorulara verdiği yanıtlarla da sık sık gündem olmayı başarıyor.

Ancak ünlü klinik psikolog Esra Ezmeci bu sefer sosyal medyadan takipçilerine verdiği yanıtlarla değil, Armağan Çağlayan'ın programında yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Esra Ezmeci, kendisine gelen cinsellikle ilgili itiraflara dair bilgiler verirken, bir danışanının itirafıyla Armağan Çağlayan'ı da izleyicileri de şoke etti.

Ezmeci'nin anlattığına göre, bir kişi cinsel organının büyümesini istemiş ve buna yönelik bir yöntem denemiş.

Esra Ezmeci, "Geçen bunu anlatmak istiyorum, mesela işte cinsel organı büyüsün diye bir şey anlatmışlar kadının kocasına. Kocası geceleri cinsel organını tavanına bağlıyor muş, böylelikle demişler ki hem tuzlu suya yatır sonra da tavana bağlarsan cinsel organı büyür... Her gece eşim tavana bağlıyor cinsel organını ve o şekilde büyüyeceğine inanıyor işte ne yapmak lazım..." şeklinde bir örneği paylaştı.

Armağan Çağlayan'ın bu anlatı karşısında şaşkınlığı ve "Tuza mı yatırıyor bir de?" şeklindeki tepkisi dikkat çekti.