Gamze Özçelik'in zor anları

Gamze Özçelik'in zor anları
Güncelleme:

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, plajda kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere çok sert tepki verdi.

Gamze Özçelik, Akyarlar'da bir plajda, kıyafetiyle güneşlenirken objektiflere takıldı. Bacaklarını dahi kapatarak oturan oyuncu, muhabirlere, "Çekmeyin beni" diyerek tepki gösterdi.

Son olarak dört yıl önce 'Fatih' dizisinde oynayan Gamze Özçelik, eskisi gibi bikinili görüntü vermiyor.

İki yıldır sürekli Afrika'ya giderek çocukları ziyaret eden ve sosyal sorumluluk projelerine katılan oyuncu, önceki gün Akyarlar Asbant Beach'te kız kardeşi ve babasıyla görüntülendi.

Özçelik, Akyarlar'da bir plajda, kıyafetiyle güneşlenirken objektiflere takıldı. Bacaklarını dahi kapatarak oturan oyuncu, muhabirlere, "Çekmeyin beni" diyerek tepki gösterdi.

Son olarak dört yıl önce 'Fatih' dizisinde oynayan Gamze Özçelik, eskisi gibi bikinili görüntü vermiyor. İki yıldır sürekli Afrika'ya giderek çocukları ziyaret eden ve sosyal sorumluluk projelerine katılan oyuncu, önceki gün Akyarlar Asbant Beach'te kız kardeşi ve babasıyla görüntülendi. Nisan ayında Instagram sayfasında türbanlı fotoğrafını da paylaşan Özçelik, sıcak havaya rağmen bacaklarını da kapatarak güneşlenmeye çalıştı.

Babası Talat Özçelik, denize girerken, kız kardeşi Meltem ise arkasına geçerek Özçelik'i kimsenin görmemesi için hasırla kapatmaya çalıştı. Çıkışta gazetecileri karşısında gören oyuncu, ayrıldığı eşi Uğur Pektaş'la yeniden evleneceği sorularını yanıtsız bırakırken, "Çekmeyin, görünmek istemiyorum" diyerek tepki gösterdi. Daha önce, giydiği bikinilerle birçok kez haber olan Özçelik'in bu değişimi dikkat çekti.

Nisan ayında Instagram sayfasında türbanlı fotoğrafını da paylaşan Özçelik, sıcak havaya rağmen bacaklarını da kapatarak güneşlenmeye çalıştı.

Babası Talat Özçelik, denize girerken, kız kardeşi Meltem ise arkasına geçerek Özçelik'i kimsenin görmemesi için hasırla kapatmaya çalıştı.

Etiketler gamze özçelik