Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekti

Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekti
Güncelleme:

'Kolpaçino 4 4'lük' filminin galasına katılan şarkıcı Gökhan Özen'in yüzündeki değişim dikkat çekti.

Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı, 12 Ocak'ta vizyona girecek olan 'Kolpaçino 4 4'lük' filminin galası dün akşam Haliç Kongre Merkezi'nde sinema ve sanat dünyasından geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 

Galaya barıştığı sevgilisi Gülseren Ceylan ile katılan filmin ekibinden Mehmet Ali Erbil, kadronun Şafak Sezer'in hatırına bir araya geldiğini belirterek, "Böyle bir kadroyu parayla bir araya getirmek mümkün değil. Bu biraz da dost işi oldu" dedi. 

Filmin kumar sahnelerinde İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç ve Cengiz Kurtoğlu'nu kumardan kurtarmaya çalışan psikolog rolünde oynadığını dile getiren Erbil, "Çok değişik bir film oldu. Zaten sinemaseverlerin beklediği bir film Kolpaçino serisi. 7 yıl aradan sonra dördüncüsü gerçekleşiyor. Önemli olan bundan sonra seyircilerin vereceği karar" değerlendirmesinde bulundu. 

Filmin senaryosunu yazan Şafak Sezer de "Sinemalara seyirci getirmek bile çok zor, umarım bahtı güzel olur, seyircisi bol olur. Bol kahkahalı, güzel gişeli bir film olur" diye konuştu. 

 "AKILLI LENS TAKILDI"

Uzun süredir Los Angeles'ta yaşayan ve 7 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen şarkıcı Gökhan Özen de galaya katılan isimlerdendi. 

Yüzündeki değişim dikkat çeken Özen, "Estetik değil, akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullanmaktan görüş alanım darlaşmıştı. Sağlık amaçlı bir operasyondu. Ama bu görüntüye de yansıyordur diye düşünüyorum" dedi.

AA