Gülben Ergen'e cinayet suçlaması !

Gülben Ergen'e cinayet suçlaması !
Güncelleme:

Ünlü sanatçı Gülben Ergen'e "cinayete azmettirme" suçlaması..

Antalya'nın Beldibi Beldesi'nde 27 Temmuz'da 2005'te öldürülen disko işletmecisi Gürinan Bayramoğlu'nun (33) ömür boyu hapis istemiyle yargılanan biri tutuksuz 3 katil zanlısının yargılanmasına devam edildi.

Bayramoğlu'nun ağabeyi Gürcan Bayramoğlu, olayda ünlü sanatçı Gülben Ergen'in azmettirici olduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

Bayramoğlu'nun katil zanlıları Umut Armağan İbişoğulları (21) ve Murat Güneş (30) ile tutuksuz yargılanan İrfan Çelik (56), dün Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Gürcan Bayramoğlu, sanıkların da bulunduğu mahkeme salonunda, kardeşini şarkıcı Gülben Ergen'in öldürttüğünü ileri sürdü. Kardeşinin basit bir küfürleşme sonucu öldürüldüğüne inanmadığını belirten Bayramoğlu, "Kardeşim 1988'de Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen'i tabancayla vurarak öldürmüştü. 1991'de affla serbest kaldı. Bu nedenle kardeşimin Gülben Ergen tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işte tetikçilik yaptığını sanıyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, "kasten adam öldürmek" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından yargılanan İbişoğulları ve Güneş'in tutuklunun halinin devamına, Çelik'in tutuksuz yargılanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Milliyet

Seçiniz...

Etiketler gülben ergen