Hadise'den Kaan Yıldırım'a

Hadise'den Kaan Yıldırım'a
Güncelleme:

Bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşımda bulundu. Hadise, Nazım Hikmet'in "Ve benim birdenbire yüzünü değil, gözünü değil, senin sesini göresim geldi" sözlerini paylaştı.

Şarkıcı Hadise, Ezgi Eyüboğlu ile tek celsede boşanan Kaan Yıldırım'la geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başladı.

34 yaşındaki Hadise, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşımda bulundu.

"YÜZÜNÜ DEĞİL, SESİNİ GÖRESİM GELDİ"

Şarkıcı, Nazım Hikmet'in "Ve benim birdenbire yüzünü değil, gözünü değil, senin sesini göresim geldi" sözlerini yayınladı.

Hadise'nin beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etmişti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı, son olarak VIP aracı ile yolculuk yaparken Reynmen’in 'Leila' adlı parçasını dinlediği anları paylaşmıştı.

Şarkıya eşlik eden Hadise'nin, "Dünya bir yana sen bir yana" sözlerini söylerken yaptığı vurgu, "Sevgilisine ilan-ı aşk ediyor" dedirtmişti.

Kaan Yıldırım ise geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı: "Doğru zamanda baba olmak isterim. Aile çok önemli bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki çok iyidir."

Kaan Yıldırım'ın Hadise ile birlikte olduğunun duyulmasının hemen ardından patlak veren Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin aşkı ise dolu dizgin devam ediyor.

Eyüboğlu, sevgilisi Oğulcan Engin ile ilk paylaşımını yaptı. Engin de paylaşıma kalp emojisi bıraktı. Çifttin ünlü dostları da paylaşıma kayıtsız kalmadı.