Hz. İsa'yı lezbiyen olarak canlandıracak!

Hz. İsa'yı lezbiyen olarak canlandıracak!
Güncelleme:

Paris Jackson, Bella Thorne ve Gavin Rossdale’in de yer aldığı Habit adlı filmde, lezbiyen bir kadın olarak tasvir edilen Hz. İsa’ya hayat verecek.

Bella Thorne ve Gavin Rossdale’in de rol alacağı Habit adlı filmde seyirci, rock-n-roll görünümlü İsa Mesih’i dağınık saçları ve burun halkası olan bir kadın olarak seyredecek. Karakterin bir kadın olarak canlandırılacağı açıklansa da bir lezbiyen olarak tasvir edileceği daha önce belirtilmemişti. Dolayısıyla bu bilginin filme dair tartışmaları alevlendirmesi bekleniyor.

Filmin bir diğer yıldızı olan Bella Thorne, Hz. İsa fetişi olan ve rahibe gibi görünmeye çalışan şehirli bir kadını canlandıracak. Thorne’un karakteri ayrıca yanlış giden uyuşturucu anlaşmasının sonuçlarından kaçmaya çalışıyor.

Filmde yer alacak isimler arasında ayrıca Josie Ho, Jamie Hince, Alison Mosshart, Andreja Pejic ve Libby Mintz de var.

‘FİLMİN MÜZİKLERİ EPEY HAREKETLİ OLACAK’

Yapımcı Donovan Leitch, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda filmde müziklerin de çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Filmi kasıtlı olarak rock yıldızlarıyla doldurduk ve filmin müzikleri epey hareketli olacak” dedi.

Salgın nedeniyle filmin yapımına bir süre ara verildiği ve post-prodüksiyon aşamasında olduğu aktarıldı. Janell Shirtcliff’in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

HIRİSTİYAN GRUPLARDAN TEPKİ

Filmle ilgili, Hıristiyan gruplardan tepkiler yükselmeye başladı, filmin engellenmesi için harekete geçildi. Örneğin, kar amacı gütmeyen bir Hıristiyan grubu olan Movieguide, filmi “İnananlar için kabul edilemez” diye tanımlayarak filmin durdurulması için imza kampanyası başlattı.