Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde gerginlik: Şener Şen çıldırdı!

Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde gerginlik: Şener Şen çıldırdı!
Güncelleme:

Ünlü sanatçı Şener Şen, 90 yaşında aramızdan ayrılan oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze törenine katılırken, cenaze töreninde fotoğraf çektirmek isteyenlere tepki gösterdi.

 

Aralarında "Kara Murat" ve "Malkoçoğlu"nun da olduğu 250'nin üzerinde filmde imparator, rahip ve kral gibi rolleri canlandıran 90 yaşındaki oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerle İstanbul'daki evinde 9 Mart'ta hayatını kaybetti.

Yıldızoğlu için Levent'te öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılanlar arasında Kayhan Yıldızoğlu'nun 1976 yılında evlenip 1978 yılında boşandığı oyuncu eşi Suna Yıldızoğlu dışında Şener Şen ve Menderes Samancılar gibi usta isimler de vardı.

Cenazeye katılan Şener Şen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere "Yav gidin yav!" diyerek tepki gösterdi.

Yıldızoğlu isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek.

 KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR

26 Aralık 1936 tarihinde İstanbul Yeşilköy'de doğan Kayhan Yıldızoğlu'nun babası Rahmi Bey Çerkez asıllı bir Ziraat Mühendisi, annesi ise Giritli bir öğretmen idi.

1955 yılında askerliğini yedek subay olarak yapan Kayhanoğlu, sonrasında İstanbul kambiyosunda döviz komiseri oldu. Kayhanoğlu burada tesadüfen Muhsin Ertuğrul tarafından oyunculuk seçmelerine çağrıldı. Seçmelerde beğenilince Yıldızoğlu için yeni bir kapı açıldı.

Kayhan Yıldızoğlu 1976 yılında Suna Yıldızoğlu ile nikah masasına oturdu. Çift 2 yıl evli kaldı.

Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser, yardımcı rollerde oynadı.

150'nin üstünde sinema filmde rol alan Kayhan Yıldızoğlu, ayrıca televizyon dizilerinde oynadı.

SnobMagazin