Kocasının kendisini nasıl aldattığını TikTok'ta anlattı

Kocasının kendisini nasıl aldattığını TikTok'ta anlattı
Güncelleme:

TikTok isimli uygulamada takipçilerine aldatıldığını nasıl öğrendiğini anlatan kadının hikayesi sosyal medyada bir anda gündeme oturdu.

Amelia Addison, TikTok isimli uygulamada takipçilere anlattığı hüzünlü hikayesiyle tanındı. Amelia eşi tarafından aldatıldığını nasıl anladığını anlatırken herkesi epey şaşırttı.

10 yıllık evliliği boyunca eşinden hiç şüphelenmeyen kadın, bir gün gazete okuyor ve garip bir alan dikkatini çekiyor. 4 çocuğu olan kadın, yerel bir gazeteyi okurken kocasının ismini doğum ilanları bölümünde baba olarak görüyor.

"O zamanlar gazetelerde doğanların ilanları olurdu ve ebeveynlerinin ismi, bebeğin cinsiyeti, ne zaman doğduğu ve hangi hastanede doğduğu yazardı." diyen Amelia başta kocasını suçlamak istemediği için hastanenin sitesine girmiş ve yeni doğan bebeklerin fotoğraflarına baktı.

"Orada kocamın birkaç gün önce bir erkek bebeği olduğunu öğrendim. Bu arada bu ilk çocukları da değilmiş, bir buçuk yıl önce bir de kızları olmuş. Böylelikle aldatıldığımı da öğrenmiş oldum." dedi.

Ünlü model Stephanie Dubois AstraZeneca aşısı olduktan sonra yaşamını yitirdiDünya
Talihsiz kadın, kocasını terk edip çocuklarını da alıp bir otel odasına yerleşti ve şu an çok mutlu olduğunu ekledi.