Konser öncesi hastanelik olan Alişan'ın sağlık durumu açıklandı

Konser öncesi hastanelik olan Alişan'ın sağlık durumu açıklandı
Güncelleme:

Eskişehir'de sahne almak için hazırlanırken rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Alişan'ın

Hafta içi her gün sabah saatlerinde TRT1 ekranlarında "Alişan İle Hayata Gülümse" programını yapan Alişan, 8'inci Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'nde sahne almak için Eskişehir'e giderken yolda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Alişan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" dedi.

Yapılan kontrollerden sonra apandisit ameliyatı olan Alişan'ın son durumunu, eşi Buse Varol açıkladı. Varol, Alişan'ın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Eşinin ameliyat sonra çektiği videosunu yayımlayan Varol, "Alişan'ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.