Müge Anlı'dan canlı yayında dikkat çeken Dilan Polat göndermesi

Müge Anlı'dan canlı yayında dikkat çeken Dilan Polat göndermesi
Güncelleme:

Gündüz kuşağının sevilen sunucusu Müge anlı, kayıp altınlarla ilgili yaptığı yayında boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp vatandaşları bulmaya ve çözülmemiş cinayetleri açığa çıkarmaya devam ederken, bu sefer canlı yayında Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına dair yaptığı göndermeyle gündem olmayı başardı.

B.C. isimli bir vatandaş programa caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak üzere başvuruda bulundu. Konunun dikkat çekmesi için boynuna altınlarla yayına çıktığını söyleyen Müge Anlı, gösterişli altınlarla paylaşım yapan ve daha önce altın tozlu kahve içmesiyle gündeme gelen Dilan Polat'a gönderme yaptı.

 Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı, "Aslında emanet şeyler takılmaz ama dikkat çeksin diye taktım. Çok da hoşuma gitti. 'Anne ben de istiyorum böyle. Bana da yap. Gerçi en son bu altınlarını gösterenlerin sonu belli oldu yani. Ben dedim ama yapmayın dedim. Dinlemiyorsunuz ki beni! Benim dediğimi dinleyin! Ben bir şey söylüyorsam boşa söylemiyorum." ifadeleriyle kara para aklama suçundan cezaevine giren Polat ailesine gönderme yaptı.

 Müge Anlı'nın o sözleri sosyal medyada gündem olurken, programın ilerleyen dakikalarında altınların sahibi bulundu.