AK Parti'ye en yakın isimden Erdoğan’ı kızdıracak Boğaziçi çıkışı

AK Parti'ye en yakın isimden Erdoğan’ı kızdıracak Boğaziçi çıkışı
Güncelleme:

Turkuvaz Medya Grubu’nun Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergun Diler, Boğaziçi protestolarını haklı bulan bir yazı daha kaleme aldı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde kurum dışından olan Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasıyla birlikte başlayan protestolar devam ediyor. Protestolara, iktidar tarafından tepki gösterilirken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da dün yaptığı açıklamada, “Siz öğrenci misiniz, terörist mi” dedi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergun Diler, dün, “Öğrencilerin protesto hakkı vardır. NET” çıkışında bulunmuştu.

Öğrencilerin protesto hakkını bugünkü yazısında da devam ettiren Ergun Diler, “Hep birlikte BOĞAZİÇİLİ öğrencilere terörist dersek bu dışarısının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı” ifadelerini kullandı.

Diler’in yazısı şöyle:

“Gelelim içeriye…
Biden geldikten sonra Putin ve Erdoğan’ın hedef olacağı SIR değil. Kaç kez yazdım. EL KAİDE‘yi meydana getiren BATI sonra bütün MÜSLÜMANLAR’a ’TERÖRİST’ dedi mi? Dedi. İkiz Kuleler’i vuranlar kendileriydi ancak Müslümanlar suçlandı mı?
Suçlandı! DEAŞ üzerinden de ’MÜSLÜMAN KAFA KESEN ADAMDIR’ propagandası yaptı mı? YAPTI. Bunları yayınladılar mı? Evet yayınladılar! Bunca örnek varken şimdi hep birlikte BOĞAZİÇİLİ öğrencilere terörist dersek bu dışarısının ekmeğine yağ sürmek olmaz mı? Türkiye’nin en akıllı çocuklarının gittiği üniversite ‘teröristlerle doluysa’ zaten yapacak bir şey de kalmamıştır! Son çıkan ışıkları kapatsın… Gün istihbarat operasyonlarının günü! Trump ve Cambridge 5’lisi örneği ortada! Başkaları da var! Bu nedenle gelin soğukkanlılıkla, akılla, şefkatle, yürüyelim…
Pandemi, ekonomik sıkıntılar, faizler, aşıların yetersizliği, gelecekle ilgili bilinmezlik varken içeride sorun biriktirmek çok mantıklı bir tercih olmaz… Boğaziçili siyasetçiler bir araya gelip durumu düzeltmeli.
AĞABEYLİK yaparak…
Çok mu zor!”
 
 

Ergun Diler'in yazısının tamamı için...