Cem Küçük, Nagehan Alçı ve Şamil Tayyar birbirine girdi
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlAK Parti iktidarına yakınlığıla bilinen 3 gazeteci Cem Küçük, Nagehan Alçı, Şamil Tayyar TGRT Haber'deki canlı yayında birbirleriyle tartıştı. Nagehan Alçı'nın Cem Küçük'e "ne bağırıyorsun ya" diye tepkisi canlı yayına damgasını vurdu.
AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak'ta yayımlanan ve İBB görevlisi bir kişinin Capacity AVM sahiplerinden rüşvet istediğine dair iddia TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında tartışıldı.
Tartışma sırasında AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen 3 gazeteci Cem Küçük, Nagehan Alçı ve Şamil Tayyar arasında hararetli bir tartışma yaşandı.
Şamil Tayyar, Capacity AVM’nin hissedarı M.K.’nın ifadelerinin tekrar okunmasını isterken, Cem Küçük, “Belediyenin açıklaması doğru yanlış demiyorum, avukat da ona karşılık o bina sağlam diyor” dedi. Şamil Tayyar ise “Sen avukatın sözcüsü değilsin” sözüyle tepki gösterirken Cem Küçük, “Sen de Belediye’nin avukatı değilsin. Niye belediyenin dediği doğru? Adamlar daha üniversiteden aldığı belgeyi ortaya koyamıyor. İki tarafı doğru veya yanlış kabul etmeyeceksin” ifadeleriyle gerilimi artırdı..
Bu sırada Nagehan Alçı, Cem Küçük’e “Niye bağırıyorsun ya?” diyerek tepki gösterdi.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol