Çukur'da 2 isim diziden ayrıldı

Çukur'da 2 isim diziden ayrıldı
Güncelleme:

Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur'da ana karakterlerden Baykal ve Elvis diziye veda etti.

Pazartesi akşamlarını zirvede kapatan ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Baykal’ın ani vedası ekran başındakileri şoke etti. Nazım’ın tuzağıyla kendini büyük bir çıkmazın içinde bulan Baykal, tüm yaptıkları ortaya çıkınca Elvis’in adamları tarafından öldürüldü. Baykal’ı ölüme sürüklemesinin ardından Emrah’a babasını Koçovalıların öldürdüğünü söyleyen Nazım, yeni bir mücadeleyi tetikledi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan 23’üncü bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 11.57 izlenme oranı (rating), 24.84 izlenme payı (share), ABC1 20+'da11.64 izlenme oranı (rating), 23.88izlenme payı (share), Total’de ise 8.84 izlenme oranı (rating), 19.55izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un heyecanla beklenen 23’üncü bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #heyecanıyoketiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #heyecanıyok etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 40 dakika, dünyada 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 2 Nisan Pazartesigünü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

ELVIS TEHLİKESİ ORTADAN KALDIRILDI!

Koçovalı Kadınlarını, Elvis’ten kurtaran Emrah, sevdiklerinin bir daha zarar görmemesi için Elvis’le son kez hesaplaştı. Elvis’i gözünü kırpmadan öldüren Emrah, bu hamlesinin sonucu olarak Yamaç’a kendisiyle ilgili büyük gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Sena’nın ağabeyi olduğunu söyleyen Emrah ile Yamaç arasında nelerin yaşanacağı büyük merakla beklenecek.

Çukur'daki şarkıya şarap sansürüÇukur'daki şarkıya şarap sansürü

BAYKAL, OĞLUNUN TUZAĞINA DÜŞTÜ

Dizinin ana karakterlerinden Baykal, oğlu Nazım'ın düzenlediği planla öldürüldü. Nazım hazırladığı plan ile hem babasından hem de Koçavalılar'dan kurtulmanın yolunu ararken, ilk aşamasını babasını öldürterek gerçekleştirmiş oldu. Emrah bir şeylerin yanlış gittiğini fark ederek olayları araştırmaya devam ediyor. Nazım'a güvenmeyen Emrah'ın bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu.

YAMAÇ YAKALADI, EMRAH ÖLDÜRDÜ

Yamaç kurduğu planla Elvis'i köşeye sıkıştırdı ve öldürmeden alı koydu.. Fakat Yamaç bunca olayın içinde hiç hesap edemediği bir gerçek ile karşı karşıya geldi. Elvis'i polis olan Emrah'a teslim etmek isteyen Yamaç, Emrah'ın karısının abisi olduğunu gerçeğini öğrendi.

CELASUN İLE VARTOLU’NUN BÜYÜK YÜZLEŞMESİ

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Celasun’un Vartolu’ya, İdris’in Medet’i istediğini söylediği dakikalar tansiyonu yükseltiyor. Uzun zaman sonra Vartolu’nun karşısına Koçovalıların adamı olarak çıkan Celasun ile Vartolu arasında yaşanacaklar gerilimi tırmandıracak.

Seçiniz...