Fenerium’dan taraftarlara uyarı

Fenerium’dan taraftarlara uyarı
Güncelleme:

Son zamanlarda artan dolandırıcılık olayları sonrası, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya Fenerbahçe taraftarlarına seslendi.

Spor Toto Süper Lig’in 3 büyük camiası Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saraylı taraftarlarına yönelik dolandırıcılık olaylarına karşı Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya Fenerbahçe taraftarlarına seslendi.

İşte o açıklama…

‘Fenerbahçe Spor Kulübünden arıyoruz söylemiyle taraftarımıza sahte forma ve lisanssız ürün satıldığı tespit edilmiştir. Bu ve benzeri oluşumlarla hukuki mücadelemiz devam etmekle birlikte bu konudan zarar görülmemesi adına taraftarlarımızdan standart perakende satış fiyatı altında ve kapıda ödeme seçeneği ile ürün teklif eden aramalara itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz.

Fenerium’un resmi tele satış numaraları 0850 290 1907 ve 0216 290 1907’dir. Bu numaralar üzerinden yapılan satışlarda kapıda ödeme seçeneği kesinlikle ve kesinlikle sunulmamaktadır. Telefonda satışta olduğu gibi internet üzerinde de Fenerium adını kullanarak sahte ürün satışı yapan siteler ile ilgili tespitlerimiz mevcuttur. Alan içerisinde Fenerium ibaresi kullanılarak resmi site algısı yaratmaya çalışılan internet siteleri ile ilgili hukuki girişimler sürmekte olup, bu kapsamda bir çok sitenin kapattırılması sağlanmıştır. Fenerium’un www.fenerium.com.tr  ve wwww.fenerium.dr haricinde alan adında Fenerium ibaresi bulunan başka bir sitesi yoktur.

Taraftarımız emek hırsızlarına en güzel cevabı orjinal lisansı ürünlerimizi Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kanallarından satın alarak vereceklerdir.

Taraftarlarımızın bu hassasiyeti göstereceklerini inanıyoruz kendilerine teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.’

Dolandırıcıların indirimli forma tezgahıDolandırıcıların indirimli forma tezgahı