Nagehan Alçı: ''Beni gördükleri yerde boğazlarlar''

Nagehan Alçı: ''Beni gördükleri yerde boğazlarlar''
Güncelleme:

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP'li Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan için "Beni gördükleri yerde boğazlamak isteyeceklerini tahmin ediyorum" dedi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "Kendimi bir komplolar denizinde bulmamın hikayesi" başlıklı yazısında CHP'li milletvekilleri Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan ile ilgili olarak ilginç bir iddiada bulundu.

Yerel seçimlerde CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayını belirleme süreci için "Açıkçası kimin İzmir Belediye Başkanı olduğu ilgilendiğim bir konu değil. Aziz Kocaoğlu veya Abdül Batur ile karşılaşmışlığım yok" ifadesini kullanan Alçı, şöyle devam etti:

"Selin Sayek Böke ile de. Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay'ın beni arayıp yönlendirmek bir yana, beni gördükleri yerde boğazlamak isteyeceklerini tahmin ediyorum. Ayrıca Tunç Soyer cephesinin, kendilerine karşı çıkan herkese FETÖ'cü dediğini düşünürsek, acaba Özkan ve Balbay da mı Soyer'in İzmir adaylığına karşı oldukları için FETÖ'cü kategorisinde görülüyor? Ben sadece İYİ Partililerin söylediklerine mikrofon tuttum ama anladığım kadarıyla İzmir'de herkesin derdi başka..."

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için...