Paramount+ Türkiye'de marka başvurusu yaptı

Paramount+ Türkiye'de marka başvurusu yaptı
Güncelleme:

Dijital yayın platformu Paramount+'ın Türkiye’de marka başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Platformun Türkiye'de hizmete başlayıp başlamayacağı henüz belli değil.

ABD merkezli dijital yayın platformu, Türkiye'de marka başvurusu yaptı. Türk Patent ve Marka Kurumu'nun sitesinde yer alan 2023/134398 numaralı başvuru, 11 Ekim 2023 tarihine ait.

Raninitv'nin haberine göre, başvurunun Mal ve Hizmet Bilgileri bölümünde "Televizyon programlarının yayınlanması; kablolu televizyon yayın hizmetleri; internet, kablosuz iletişim, elektronik iletişim ağları ve bilgisayar ağları aracılığıyla ses, video ve multimedya eğlence içeriğinin, yani metin, veri, görüntü, ses, video ve görsel-işitsel dosyaların elektronik iletimi ve dağıtımı ve yayınlanması; küresel ve yerel bilgisayar ağları aracılığıyla başkaları için dijital medya içeriğinin elektronik iletimi ve akışı; televizyon ve video yayıncılığı yoluyla ses, veri ve görüntülerin elektronik iletimi" ifadeleri yer alıyor.

Marka başvurusu yapan Paramount+'ın Türkiye'de hizmete başlayıp başlamayacağı henüz belli değil.

ABD'nin önde gelen platformlarından HBO Max de 2019'da başvurusunu yapmıştı ancak global olarak yapılanmaya giden şirket Türkiye dahil bazı ülkelerdeki büyüme planlarını askıya almıştı.