Şevket Çoruh: Arka Sokaklar setinde yaşlandım

Şevket Çoruh: Arka Sokaklar setinde yaşlandım
Güncelleme:

Çoruh, 11 sezonu şöyle özetledi: “11 yıl oldu, yaşlandım. ‘Ömrümden ömür gitti’ diyorlar ya, yahu biz ömrün bir parçasını bu sette, Arka Sokaklar ailesiyle birlikte geçirdik.”

“Arka Sokaklar” 11’inci sezona bugün merhaba diyor. Yeni sezonda neler olacak, sizden birkaç tüyo alabilir miyiz?
- Yeni sezonda aslında 10 sezondur olan polisiye olaylar devam edecek. Cinayet, uyuşturucu, kaçakçılık, insan ticareti, organ mafyası gibi başlıklarla üçüncü sayfa haberleri olarak tanımlanan suçları ekrana getireceğiz.

* Dizi tatildeyken ülkemiz darbe girişimi ve çok sayıda terör olayı yaşadı. Yeni sezonda senaryo bu olaylardan etkilenecek mi?
- Türkiye’yi ilgilendiren tüm terör olayları ve darbe girişimi de işlenecek. Türkiye’nin yaşadığı sorunlarla ilgili polis teşkilatının yakından takip ettiği gündemi “Arka Sokaklar” da senaryosunda takipte olacak.

* Sezon finalinde bomba patlamıştı ve komiserlerin sağlık durumuyla ilgili seyircide merak uyandı. Bu konuda tüyo alabilir miyiz sizden?
- Valla bomba nereye patladı bilemiyorum. (Gülüyor) Hani bomba dediğimiz şey ne bilmiyoruz ama bu ekibin başına bir şey gelecek mutlaka. Herhangi bir tüyo veremiyorum, bu akşam izleyelim görelim. Biz de çok fazla hakim değiliz zaten senaryoya, içiniz rahat olsun. 11 yıldır son anda öğreniyoruz her şeyi. O yüzden çalışma koşullarında emniyet teşkilatından bir farkımız yok.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN