Hülya Avşar'ın servet değerinde terlikleri

Hülya Avşar'ın servet değerinde terlikleri
Güncelleme:

Hülya Avşar bugüne kadar çok kez gazetecilere makyajsız yakalandı. Hatta bikiniyle yakalandığı bile oldu. Ama bu kez çok farklı bir görüntüyle gazetecilerin karşısına çıktı.

Film çekimleri devam eden, yeni bir dizide rol alacağı konuşulan Hülya Avşar 2017'de başlayacak televizyon programı hakkında bilgi verdi. Kürklü terlikleriyle dikkat çeken Avşar ilk konuğunun Acun Ilıcalı olacağını söyledi ve ekledi: Acun’u uzun zamandır mıncıklamıyordum, birazcık mıncıklayayım. Gülmeye ihtiyacımız var.17 Hülya Avşar, önceki gün Etiler’deki bir güzellik salonu çıkışı görüntülendi.

Televizyon programının yanı sıra bir dizi ile ekrana döneceği konuşulan Avşar, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Ancak asıl dikkat çeken ayağındaki terliklerdi. Fiyatı 2 bin 600 TL’den başlayan kürklü terliklerden giyen Avşar, “Allah kahretmesin. Çok kötü yakalandım size. Ama dünyanın en rahat terliği. Çorap giymek zorunda kalmıyorsun” dedi.

Hülya Avşar fena yakalandı 2

Avşar, TV programının ilk konuğunun Acun Ilıcalı olacağını da belirterek “15 Ocak ilk yayın tarihi. Acun’u uzun zamandır mıncıklamıyordum, birazcık mıncıklayayım. Gülmeye ihtiyacımız var” diye konuştu.

Hülya Avşar, dizide oynayacağı iddialarına, “Senaryo geldi ancak beğenmedim. Eksikleri vardı. Yeniden yazılacak, şartlarıma uyarlarsa kabul edeceğim” yanıtını verdi.47Otobiyografisinin çekimlerinin devam ettiğini de sözlerine ekleyen sanatçı, “Çok yorucu geçiyor. Yaz, çek, kurgula bana ağır geldi. Dizi projesini çok beğenirsem, filmimden fedakârlık edeceğim. Eğer mutsuz olacağım bir şey olursa yapmam” şeklinde konuştu.

Çektiği filminin yıllar boyu seyredilebileceğini anlatan Avşar, “Durup durup tekrar izlenebilecek bir şey. İçinde hayat felsefesinin olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

 

Hülya Avşar fena yakalandı 1

Bu aralar keyfi olmadığını ve hiçbir şey yapmadığını belirten sanatçı, “Moralim bozuk olan bitenlere. Kendimi toparlamaya çalışıyorum” dedi.Londra’da okuyan kızı Zehra’nın yurtta kaldığını ifade eden Avşar, “Özlemde sıkıntı yok, sık sık gidip geliyorum. Her şeyden önce kızımın mutlu olması önemli” diye konuştu.