Sesi Çok Güzel bu akşam başlıyor

Sesi Çok Güzel bu akşam başlıyor
Güncelleme:

Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen ilk hafta yarışmacılarını seçmek için Diyarbakır, İzmit, İstanbul, İzmir ve Sivas’a seyahat ettiler.

Yarışmacıların hayat hikayeleri ve  performansları stüdyoda hem hüzünlü hem de mutlu anlara sahne oldu. 5 farklı ilden gelen yarışmacılar, Göksun Çavdar Orkestrası eşliğinde  kimi zaman horon tepip türkü söylediler, kimi zaman çok duygulu ezgiler eşliğinde hem ailelerini hem de stüdyodakileri gözyaşlarına boğdular. Yarışmaya katılmak üzere stüdyoya gelen Şelale Öztemiz heyecanına yenik düşerek hastaneye kaldırıldı. Sertab Erener’in İzmit’te yolda yürürken tesadüfen bulduğu yarışmacı Umut Akkavaklar büyük bir sürprizle karşılaştı. Ergani’den yarışmaya katılan Mutlu Kaya ise güzelliğiyle izleyenleri büyüledi, yarışma programının sunucusu Emre Kareyel kendisine ithafen “Sivas’lı Cindy’miz vardı, artık Diyarbakır’lı bir Angelina Jolie’miz de var!” cümlesini kullandı. 

İlk bölümün finaline kalan yarışmacılar arasında birinciyi uzlaşmaya vararak seçmek zorunda olan jüri üyeleri, karar odasından sürpriz bir kararla çıktılar.

Sesi Çok Güzel, ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00\'da FOX\'ta.