İnanılmaz olay! Kendi torununu doğurdu

İnanılmaz olay! Kendi torununu doğurdu
Güncelleme:

Rahminde oluşan kist nedeniyle doğum yapamayan 17 yaşındaki genç kadın çocuk sahibi olmak isteyince kiralık anne olarak kayınvalidesi devreye girdi.

Kayla Jones 17 yaşında rahminde oluşan bir kist nedeniyle doğurganlığını kaybetti. Sağlam olan yumurtalıkları sayesinde eşi ile bir karar verip 'kiralık bir anne' arayışına girdi. Bu arayış sırasında şakayla karışık kayınvalidesi "keşke ben doğrurabilseydim" deyince aile neden olmasın dedi.
 
Kayla Jones 17 yaşında rahminde oluşan bir kist nedeniyle doğurganlığını kaybetti, evlendiği zaman bebek sahibi olamayacağını biliyordu ama bunun başına geleceğini asla tahmin edemezdi. Rahmi alındığı için bebek taşıyamayacak durumda olan Kayla sağlam olan yumurtalıkları sayesinde eşi ile bir karar verip 'kiralık bir anne' arayışına girdi.

 Kayınvalide 'keşke ben doğurabilseydim' dedi

Bu arayış sırasında şakayla karışık kayınvalidesi keşke ben doğrurabilseydim deyince aile neden olmasın diyerek tedavi ve aşılama süreci başlattı.

 Önce doktorlar kendi torunu için taşıyıcı annelik yapmasına oldukça şaşırdı, daha sonra kabul edip aşılama için işlemlere başladılar. Gelininin yumurtası ve oğlunun spermi ile oluşturulan embriyo sağlam olan kayınvalidenin rahmine yerleştirildi.

''Taşıyıcı annelik'' internete düştü ! 150 bin liradan kapı açıyorlar...''Taşıyıcı annelik'' internete düştü ! 150 bin liradan kapı açıyorlar...

İlk deneme başarısız olunca ikinci aşılama yapıldı sonuçta sağlam bir hamilelik gerçekleşti. Kayınvalide-gelin-oğul mutluluklarını fotoğraf çektirerek ölümsüz hale getirdiler.

Hamilelikten 7 ay sonra sezeryan ile doğan bebeğe Allen Jones adı verildi. Taşıyıcı annelik ABD'de oldukça yaygın olarak kullanılıyor. Bebek sahibi olamayacak durumda olan ya da istemeyen anne adayları 'rahim kiralama' yöntemi aile anne olabiliyor.Taşıyıcı annelikde yakın akraba ya da arkadaş seçimi de oldukça yaygın fakat kendi oğlunun döllenmiş bebeğini taşıyan bir örnek ilk defa yaşandı.