Saf Cilt Teknolojisi Nedir?

Saf Cilt Teknolojisi Nedir?
Güncelleme:

Cilt bakımı, kendini her zaman güzel ve genç bir görünüme sahip olmak isteyen insanlar için olmazsa olmaz olan konular arasında yer alıyor.

Kaç yaşında olursa olsun fark etmez, insanlar uzun zamanlar boyunca etkileyici bir cilde sahip olmak için farklı cilt bakım tekniklerini inceleyerek bunların arasından kendileri için en uygun olanlar arasından seçim yapmaya özen gösteriyorlar. Klasik ve yüzeysel sonuçları ortaya çıkartan cilt bakım teknikleri yerine isteklerini yerine getirecek sonuçlara ulaşmak isteyenler içinse Saf Cilt tedavi sistemini araştırmaya başlıyorlar. Bu sistem, cilt bakımında farklı yönlere odaklanmayı hedefler. 4 farklı özelliğin tek bir uygulama sürecinde birleştirilmesi ile birlikte cilt aynı anda tazelenerek canlandırılır.

Özgün bir yaklaşıma sahip olması ile birlikte farklı cilt tiplerine sahip insanlar, hangi mevsim olursa olsun fark etmeden her zaman arzuladıkları parlak ve canlı cilde ulaşabilirler. Saf Cilt tedavi sistemi içerisinde DIAMOND PEEL, AQUA DİAMOND PEEL, MF NEEDLE PURE ile LIGHT PURE isimli dört farklı özellik yer alır. Bu 4 özelliğin her birinin cilde farklı etkileri bulunur. Bu etkiler de cilt tipine bağlı olarak ciltte kendini gösteren çeşitli sorunların giderilmesi aşamasında devreye girer.

Saf Cilt Teknolojisi Nedir? - Resim : 1

Bunlarla birlikte özel patenti bulunan Saf Cilt peeling başlıkları, ciltte klasik cilt bakımına nazaran derin katmanlara ulaşmayı başarır. Böylece kapsamlı temizlik mümkün hale gelmiş olur. Gerçekleştirilen derinlemesine temizlik esnasında FDA tarafından onaylı olan özel solüsyonlar tercih edilir. Tercih edilen bu solüsyonlar, yalnızca ciltte kendini göstermekte olan yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına yardımcı olmaz. Aynı zamanda cildin tazelenmesi ve gençleşmesi aşamasında da devreye girer.

İnsanların ciltleri konusunda şikayet ettikleri konulardan bir diğeri olan cilt tonundaki dengesizliklerin giderilmesi de yine Saf Cilt tedavi süreci ile birlikte elde edilecek sonuçlar arasında yer alır. Cilt tonunda dengelemenin gerçekleştirilmesinin yanında cildin elastikiyetinde de artış ortanı yükselir. Tedavi süreci boyunca cildin kolajen üretiminin arttırılmasını teşvik eder. Bu sayede de cildin genç, sağlıklı ve parlak görünüme ulaşması adına doğru adımlar atılmış olur.

Saf Cilt Teknolojisi Nedir? - Resim : 2

Saf Cilt Uygulamasında Hangi Aşamalar Gerçekleştirilir?

Gerçekleştirilecek Saf Cilt tedavisi esnasında arzu edilen etkinin ortaya çıkartılabilmesi adına uygulama aşamalarının özenle gerçekleştirilmesine dikkat edilmesinin önemi büyüktür. Bu aşamada ilk olarak DIAMOND PEEL işlemine başlanır. Bu işlem esnasında ciltteki ölü cilt hücreleri dikkatlice temizlenir. Doku iyileştirilirken ciltte yer alan epidermis tabakasına besin sağlanması aşamasında yardımcı olunur.

İkinci aşama ise AQUA DIAMOND PEEL. Bu aşamada gözenekler temizlenirken cildin derin katmanlarına nemlendirici özelliğe sahip solüsyonlar iletilir. MF NEEDLE PURE aşamasında,  tedavi esnasında kullanılan solüsyonlar mikroskobik derecedeki gözenekler içerisinden cildin epidermis tabakasına iletilir. Var olan güçlü vakum sistemi ve hareketli başlığı ile birlikte REJUVE+ solüsyonunun etkili şekilde iletilebilmesi adına mikro kanallar açılır.

Tedavi esnasında ciltteki kan dolaşımının olması gereken seviyeye ulaştırılabilmesi adına LIGHT PURE aşaması uygulanır. Detoks etkisini ortaya çıkartan bu aşamada ile birlikte ciltte parlak ve canlı bir görünüm oluşturulur.

Saf Cilt Teknolojisi Nedir? - Resim : 3

İnsanlar için cilt bakımı söz konusu olduğu zaman bu işlem profesyonel merkezlerde gerçekleştiriliyor olsa dahi akıllarına gelen işlemler çoğu zaman birbiri ile aynı süreçleri içerisinde barındırır. Bu süreçler sonrasında cilt daha temiz ve parlak bir görünüme ulaşsa da kısa bir süre içerisinde aslında tam olarak başarılı etkilerin ortaya çıkmadığı görülür. Saf Cilt tedavisi ise bakım sürecinin profesyonel ve etkili şekilde sonuçlanması adına gerekli olan tüm adımları içerisinde barındırır.

Kaynak: https://www.safcilt.com.tr/