''Hiçbir takım mükemmel değildir''

''Hiçbir takım mükemmel değildir''
Güncelleme:

Wenger, "Hiçbir takım mükemmel değildir. Barcelona da değil. Tüm şansımızı deneyeceğiz" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın menajeri  Arsene Wenger, hiçbir takımın mükemmel olmadığını ve yarınki maçta Barcelona'ya  karşı tüm şanslarını deneyeceklerini söyledi.
 
Fransız teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Emirates  Stadı'nda Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde kulübün Kuzey Londra'daki  tesislerinde golcü futbolcu Olivier Giroud ile birlikte basın toplantısı  düzenledi.
 
İspanyol ekip karşısında ellerinden geleni yaparak maçı kazanmak  istediklerini belirten Wenger, "Bu maçta bizim için gerekli olan şey  kararlılıktır. Öğrendiklerimizi göstermek gibi bir fırsatımız var. İyi bir  savunma ortaya koymalıyız. Futbolcularımın zekasına güveniyorum. Geçmişteki  hatalarımızdan dersler çıkardığımızı yarınki maçla gösterme fırsatımız var" diye  konuştu.
 
Deneyimli teknik adam, "Suarez ve Messi'yi nasıl durduracağınızı  düşünerek uykusuzluk yaşadınız mı?" sorusuna, "Hayır, bireysel olarak çok  yetenekliler ancak toplu yetenek de önemli. İyi bir savunmamız ve kalecimiz  olduğu unutulmamalı. Dirençli olursak, başarılı oluruz" yanıtını verdi.
 
Takım olarak yarınki maça odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Wenger,  "Kendimize inanmalı ve güvenmeliyiz. Hiçbir takım mükemmel değildir. Barcelona da  değil. Tüm şansımızı deneyeceğiz. Yarın, disiplin, bağlılık ve sakin olmayı bir  araya getirmemiz lazım" dedi.
 
Londra ekibinin forvet oyuncusu Giroud ise Barcelona'nın kendilerine  göre favori görüldüğünü ancak rakiplerini yenecek kaliteye sahip olduklarını  ifade etti. 29 yaşındaki futbolcu Barcelona maçının Bayern Münih'ten farklı  olacağını ve kazanmak için maça çok iyi odaklanmaları gerektiğini sözlerine  ekledi.
 
Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma yarın TSİ 21.45'te  başlayacak.