''Pogba her şeyi yapabilir''

''Pogba her şeyi yapabilir''
Güncelleme:

Paul Pogba, vatandaşı Nicolas Anelka'dan da övgüleri topladı.

Ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nda yıldızını parlattıktan sonra Juventus'la gösterdiği performasla dünyanın en iyi orta sahaları arasında giren Paul Pogba, vatandaşı Nicolas Anelka'dan da övgüleri topladı.

Kariyerinde PSG, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Juventus gibi dev takımların formasını giyen ve ülkemizde bir dönem Fenerbahçe formasını da terleten Nicolas Anelka, vatandaşı Pogba'nın, dünyanın en iyi 5 futbolcusu arasında olduğunu söyledi.

Fransa Milli Takımı'nın da formasını terleten Pogba'nın Bonservis bedeli için dolaşan 100 milyon Euro'luk miktarı hakeden bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekleyen Anelka, ''O klas bir oyuncu ve hâlâ genç. Her şeyi yapabilecek potansiyelde bir çocuk. Onun gibi oyuncularla büyük maçları kazanabilirsiniz. Üzerine de koymaya devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

'Martial büyük potansiyel'

Manchester United'ın, Monaco'dan astronomik bir rakam ödeyerek kadrosuna kattığı Anthony Martial hakkında da konuşan Anelka, ''İyi bir futbolcu. Manchester United'da başarılı olacağına inanıyorum. Yeni jenerasyonun en yetenekli oyuncularından biri. Eminim ki Martial gelecekte çok çok daha iyi yerlere gelecek'' dedi.