Altın çocuk Alex Telles !

Altın çocuk Alex Telles !
Güncelleme:

Porto'ya 6.5 milyon Euro'ya transfer olan Alex Telles'in değeri bir günde yüzde 620 arttı!

Alex Telles, Porto’ya imza attıktan sonra formayı giyip G.Saray’a teşekkür etti. Arda Turan’dan sonra en yüksek rakama sattığı oyuncu olan Telles için Porto tam 40 milyon Euro değer biçti. Brezilyalının sözleşmesine ‘40 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi konuldu. Yapılan anlaşma gereği 6.5 milyon Euro kazanan Galatasaray, Porto’nun kârı üzerinden yüzde 10 alacak.

ARDA’DAN SONRA…

Alex Teles, Galatasaray’a en çok kazandıran ikinci isim olarak da dikkat çekti. Geçen sezon Inter’e 1.5 milyon Euro karşılığında kiralanan sambacı, Porto’ya 6.5 milyon Euro’ya satılınca, sarı-kırmızılı kulübün kasasına 8 milyon Euro koydu. 2011’de Arda Turan’ın Atletico Madrid’e 13 milyon Euro karşılığında transfer olmasının ardından Brezilyalı futbolcu en kârlı ikinci futbolcu olarak kayıtlara geçti.

“BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMAM”

Telles, Galatasaray’a veda açıklaması yaptı. Sambacı, “Bir futbolcu, Galatasaray’daki bu başarıları için belki uzun seneler harcar. Ben bir buçuk sezonda bu başarıları yakaladım. Çok özel anlarım ve maçlarım var burada. En önemlisi herhalde 20. şampiyonluğun geldiği Beşiktaş maçıydı. Hiç unutamayacağım anlardan biriydi” dedi.

Etiketler alex telles Porto