Obradovic rotayı çizdi

Obradovic rotayı çizdi
Güncelleme:

Obradovic, "Münih'e iyi bir maç oynamak için gitmeliyiz. Amacımız, Top 16'ya bir adım daha yaklaşmak" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic, "Münih'e iyi bir maç oynamak için gitmeliyiz. Amacımız, Top 16'ya bir adım daha yaklaşmak" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko  Obradovic, THY Avrupa Ligi A Grubu 6. haftasında yarın deplasmanda yapacakları  Bayern Münih maçını kazanarak, Top 16'ya bir adım daha yaklaşmak istediklerini  söyledi.
 
Sırp başantrenör, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan  açıklamasında, "Grubumuzdaki durum oldukça karışık. Beş maçımız daha var ve her  karşılaşmadan sonra tablo değişebilir. Münih'e iyi bir maç oynamak için  gitmeliyiz. Amacımız, Top 16'ya bir adım daha yaklaşmak" ifadelerini kullandı.
 
Karşılaşmayla ilgili görüşlerini belirten sarı-laciverti oyuncu Bogdan  Bogdanovic de Alman ekibini iyi tanıdıklarını vurgulayarak, "Onların sahasında  kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. Tecrübeli bir takım ve çok hızlı oynuyorlar.  Geçiş hücumlarında çok etkililer. Kızılyıldız'a evlerinde yenildiler ancak Real  Madrid'i deplasmanda yenebilecek seviyeye de geldiler ama şanssızdılar. Savunmada  ve hücumda elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" açıklamasında bulundu.