Bayern Münih'ten 4 imza birden !

Bayern Münih'ten 4 imza birden !
Güncelleme:

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, 4 oyuncusunun sözleşmesini yeniledi.

Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, Alman milli oyuncular  Thomas Müller ve Jerome Boateng ile İspanya Milli Takımı oyuncusu Javi  Martinez'in sözleşmelerinin 30 Haziran 2021, İspanyol oyuncu Xabi Alonso'nun  kontratının da 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. 
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı  Karl-Heinz Rummenigge, takımın önemli oyuncularını uzun süreliğine kulübe  bağladıklarından dolayı memnun olduğunu ifade etti. 
 
Alman kulübünde 2000'den bu yana forma giyen 26 yaşındaki Müller,  gelecek yıllarda Bayern Münih'te oynanan başarılı futbolun süreceğine inandığını  ifade ederek, sözleşmesi uzatıldığı için mutlu ve gururlu olduğunu kaydetti. 
 
Manchester City'den 2011'de Bavyera ekibine katılan 27 yaşındaki  Boateng, Bayern Münih ile gelecek yıllarda başarılı olacağına inandığını  belirterek, "Bu benim için büyük bir kontrat, mutluyum" ifadesini kullandı. 
 
Üç yıldan beri Bayern Münih'te oynayan 27 yaşındaki Martinez de  olağanüstü bir takıma sahip olduklarını, kulüpte insanlara saygı duyulduğunu  belirtti. 
 
Uzun süre Real Madrid'de forma giydikten sonra geçen yıl Almanya'ya  transfer olan Alonso ise ailesinin Münih'te kendisini iyi hissettiğini ve  sözleşmesinin uzatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.