Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Naim Süleymanoğlu için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Naim Süleymanoğlu için başsağlığı mesajı
Güncelleme:

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında yaşamını yitirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesiyle ilgili, 'Naim Süleymanoğlu malesef yoğun bakımdaydı. Kendisini hastanede ziyaret ettik. Ve az önce de rahmeti rahmana kavuştu. Allah taksiratını affetsin' ifadelerini kullandı.

Karaciğer naklinin ardından tedavisi Ataşehir Memorial Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde süren Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirtildi. 

Siroza bağlı karaciğer yetmezliğine bağlı olarak 28 Eylül'den bu yana Memorial Ataşehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören ve 6 Ekim'de de Memorial Ataşehir Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan Süleymanoğlu, son olarak beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle 11 Kasım'da acil ameliyata alınmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesiyle ilgili, "Naim Süleymanoğlu malesef yoğun bakımdaydı. Kendisini hastanede ziyaret ettik. Ve az önce de rahmeti rahmana kavuştu. Allah taksiratını affetsin. Tüm yakınlarına, ailesine Allah'tan sabırlar diliyoruz. Milletimizin de başı sağolsun diyorum" dedi.