Ahmet Çakar'dan skandal Süper Kupa yorumu; apar topar sildi

Ahmet Çakar'dan skandal Süper Kupa yorumu; apar topar sildi
Güncelleme:

Suudi Arabistan'da oynanması planlandıktan sonra maça sadece saatler kala iptal olan Süper Kupa mücadelesinin Şanlıurfa'da oynanacağının açıklanması sonrası Ahmet Çakar yaptığı yorumu apar topar sildi.

29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak Araplar'ın Atatürk'e yönelik çirkin tutumu nedeniyle iptal edilen maç sonrası Galatasaray ile Fenerbahçe ortak karar alarak sahaya çıkmamış, takımlar İstanbul'a dönmüştü.

 Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacağı duyurmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun; Süper Kupa maçının yeni yerini Şanlıurfa olarak belirlemesi konuşulurken ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın tepkisi olay oldu.

Çakar; X' hesabından, "Ah be Türkiye futbol federasyonu, siz hiç mi akıllanmadınız. Samsun, Ankara ya da İstanbul dururken niye Urfa? Suriye ile problem yaşadığımız , ortadoğunun kazan gibi kaynadığı bu dönemde ya Suriye tarafından provakasyon amaçlı bir füze atılsa neler olabileceğini düşünmediniz mi?" dedi.

Bu skandal paylaşıma "Şanlıurfa futbol şehri değil mi? Ahmet Çakar ne demek istiyor?" yorumlarıyla tepki gösterildi. Ahmet Çakar paylaşıma gelen tepkiler üzerine tweetini sildi.