Altay’da kampanya zamanı

Altay’da kampanya zamanı

Altay Başkanı Cihangir Marmara, genel kurul öncesi camiaya çağrıda bulundu.

Altay’da ilki 23 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamazsa ikincisi 30 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmaya hazırlanan Başkan Cihangir Marmara, camiaya destek çağrısı yaptı.

“Başarıya giden yol birlik ve beraberlikten geçiyor” diyen Marmara, “Yeni oluşturulacak yönetimin desteklenmesi şart. Geçen sene tam olarak gerçekleştiremediğimiz 100 kişiden 10 bin TL kampanyasını, bu sene tabana yayabilmek için 1000 kişiden 1000 TL olarak değiştiriyoruz. Ödemeler gerekirse aylara yayılıp taksitli banka kredisi ya da kredi kartı ile yapılabilir” diye konuştu. Siyah beyazlılar bu kampanya ile 1 milyon TL kaynak yaratmayı hedefliyor.

Mevcut durumdan ileriye gitmenin planlarını yapmaları gerektiğini analatan Başkan Marmara, “Geçen sezon mali konularda, şans da yanımızdaydı ve umulmadık zamanlarda umulmadık kaynaklar yaratıldı. Önümüzdeki sezon aynı fırsatların yakalanıp yakalanmayacağı net değil. İşi şansa bırakmadan hazırlık yapmalıyız. Beklenen maddi koşullar oluşturulduğu takdirde, göreve devam etmemiz mümkün. Çünkü yönetim olarak kulübümüzü hiçbir zaman maceraya sürüklemek istemeyiz. Koltuk sevdalısı değiliz. Altay’ımıza katkısı olabilecek her türlü oluşumu desteklemeye hazırız. Kurtuluş mücadelesini devam ettirmek için ‘Birlik Yönetimi’ oluşmalı” dedi.

KOMİTELER OLUŞTURULACAK

Altay Başkanı Cihangir Marmara, yönetim olarak bu sezon gündelik sorunlarla uğraşmaktan, uzun soluklu projeleri gündeme alamadıklarını söyledi. Bu yüzden sponsorluk, reklam ve projeler için komiteler oluşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Marmara, “Altyapı da ayrı bir yönetime kavuşmalı. Bazı önceki dönem başkanlarımız bu komitelerde görev alarak destek olacaklarını belirttiler. Devir, şimdi çalışma ve katkıda bulunma devridir. Ben birkaç sene sonra destek olacağım ya da zaman ayıracağım düşüncesi bizi istenmeyen yerlere götürebilir” diye konuştu.

Etiketler kampanya altay