Avrupa'daki Türk futbolcular gollere devam ediyor

Avrupa'daki Türk futbolcular gollere devam ediyor

Avrupa'nın önde gelen liglerinde top koşturan Türk futbolculardan Enes Ünal, Yunus Mallı, Hakan Çalhanoğlu ve Mesut Özil, bu hafta attıkları gollerle ön plana çıktı.

İngiliz kulübü Manchester City'nin Hollanda ekibi Twente'ye kiraladığı  Enes Ünal, başarılı form grafiğini 9. haftada da sürdürdü.
 
Twente'nin sahasında PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldığı maçta  fileleri bir kez havalandıran 19 yaşındaki forvet, 7 karşılaşmada attığı 7 golle  gol krallığı yarışında liderlik koltuğunu bırakmadı.
 
Yunus Mallı ve Hakan Çalhanoğlu boş geçmedi
 
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Mainz 05 forması giyen  Yunus Mallı ve Bayer Leverkusen'da oynayan Hakan Çalhanoğlu, 7. haftayı boş  geçmedi.
 
Yunus Mallı, Mainz 05'in evinde Darmstadt 98'i 2-1'lik skorla geçtiği  karşılaşmada penaltıdan bir gole imza attı. Yunus, bu sezon 7. maçında 4. golünü  buldu.
 
Bayer Leverkusen'ın Werder Bremen deplasmanında 2-1 yenildiği  mücadelede takımının tek golünü kaydeden Hakan Çalhanoğlu ise ligde bu sezon ilk  kez fileleri havalandırdı.
 
Mesut Özil'den 3. gol
 
İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman  futbolcu Mesut Özil, Swansea City'yi 3-2 yendikleri 8. hafta maçında takımının  son golünü attı.
 
Bu sezon 7. maçında 3. golünü atan Mesut, lider Manchester City'nin  puan kaybettiği haftada 19 puana ulaşan takımını zirveye ortak etti.