Beşiktaş'a deplasmanda büyük şok!

Beşiktaş'a deplasmanda büyük şok!
Güncelleme:

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahasında Beşiktaş'ı 4 - 1 yendi. Yeni transfer Vincent Aboubakar'ın 2. yarı oynadığı karşılaşmadan ev sahibi ekip 4-1 galip ayrıldı.

Konyaspor, Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahasında Beşiktaş'ı 4 - 1 yendi.

Beşiktaş, İttifak Konyaspor deplasmanında şok bir skorla sahadan ayrıldı. Yeni transfer Vincent Aboubakar'ın 2. yarı oynadığı karşılaşmadan ev sahibi ekip 4-1 galip ayrıldı. Konyaspor'un gollerini Shengelia (2) ve Kravets (2) attı. Konuk Beşiktaş'ın tek sayısı uzatmalarda Gökhan Töre'den geldi. 

Sezona Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş 3. hafta ilk yenilgisini aldı. Konyaspor ise 3. haftada ilk galibiyetini aldı.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Teknik Direkkör Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki Rio Ave mücadelesinin ilk 11'ine göre 5 değişiklik yaptı.

Yalçın, Rio Ave maçının 11'inde yer alan kaleci Utku Yuvakuran, Montero, Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Lens'in yerine İttifak Holding Konyaspor karşısında Ersin Destanoğlu, Vida, N'Sakala, Mensah ve Atakan Üner'e şans verdi.

Beşiktaş, karşılaşmaya Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Vida, Welinton, N'Sakala, Dorukhan Toköz, Mensah, Atakan Üner, Adem Ljajic, Boyd ve Güven Yalçın 11'iyle başladı.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson ve Georges-Kevin N'Koudou ile lisansı henüz çıkmayan Josef De Souza kadroya dahil edilmedi.

Etiketler Beşiktaş konyaspor