Burak Yılmaz: Eğer hain istiyorlarsa...

Burak Yılmaz: Eğer hain istiyorlarsa...
Güncelleme:

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Antalyaspor karşılaşmasının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Maçın son anlarındaki penaltı pozisyonu hakkında "Bunda 'VAR'a bakmayacaksan neyde bakacasın?" diyen Yılmaz, kendisine "Hain Burak" tezahüratı yapan Antalyaspor taraftarına da yanıt verdi.
İşte Burak Yılmaz'ın açıklamaları;
"Kazanmaya yakındık ve kazanmayı hak ettik. Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Bu yüzden çok üzgünüz. Türk futbolunda bazı kişiler mimlenmiş, onlar ne kadar haklı olsalar da konuşamıyor. Anca bizi eleştirirler, anca bizi yerin dibine sokmaya çalışırlar."
"Pozisyon penaltı. Kimsenin konuşmasına gerek yok. Niye vermiyorsun? Bu pozisyonda 'VAR'a bakmayacaksın da hangi pozisyonda bakacaksın? Anca çıkıp televizyonda konuşsunlar, Abdülkadir'e onu yapmışım, bunu yapmışım. Hangi biriyle uğraşacağız?"
"Antalyaspor taraftarı 'Hain Burak' diye bağırıyor. Ne hainliği yapmışım ben? Hep para kazandırmışım. Çin'e gittim, yine para kazandırdım. Hain istiyorlarsa kafalarını kaldırmaları yeterli"
"Arda Turan mutlu, eşi de sağlıklı, ziyarete gideceğim. Arda'yı inşallah güzel günler bekliyor. Hocadan izin aldım yanına gideceğim. Bunu da yazarlar diye söylüyorum. Ben Arda'nın hep yanında olacağım. İyisiyle, kötüsüyle, hatasıyla beraberiz"
"Yerel medya 2-3 kişinin konuşmasından gaza gelip beni karşılarına almasın. Bugün bizim 2 puanımız gitti, buna karşı birlik olalım"