Çalhanoğlu yine 90'a astı !

Çalhanoğlu yine 90'a astı !

Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Hannover karşısında attığı muhteşem frikik golüyle takımını zafere taşıdı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) ikinci haftasında Bayer Leverkusen Hakan Çalhanoğlu'nun kaydettiği golle Mevlüt Erdinç'in forma giydiği Hannover'i 1-0 mağlup etti. Milli futbolcu Mevlüt Erdinç bu karşılaşmada 60 dakika forma giydi.

Bu sonuçla beraber iki de iki yapan Bayer Leverkusen puanını 6'ya yükseltirken, ilk hafta beraberlik alan Hannover 96 bu yenilgiyle 1 puanda kaldı.

Halil Altıntoplu FC Ausburg 1-1 berabere kaldı
Eintracht Fankfurt kendi evinde karşılaştığı Halil Altıntoplu FC Augsburg ile 1-1 berabere kaldı. Augsburg, 24. dakikada Caiuby'nin golüyle öne geçerken, Eintracht Frankfurt'a beraberliği getiren golü 86. dakikada Marco Russ kaydetti.

Aytaç Sulu 90 dakika forma giydi
Schalke kendi evinde Darmstadt ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu. Karşılaşmada Darmstadt 9. dakikada Rausch'un golüyle 1-0 öne geçti. Schalke'ye beraberlik golünü getiren ise 47. dakikada Draxler oldu. Darmstadt'ı Türk kökenli oyuncusu Aytaç Sulu maçta 90 dakika forma giydi.

Bundesliga'da ikinci haftasında şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Hoffenheim - Bayern Münih: 1-2
Hannover 96 - Bayer Leverkusen: 0-1
Eintracht Frankfurt - Augsburg: 1-1
FC Köln - Wolfsburg: 1-1
Schalke - Darmstadt: 1-1

Ligde ikinci hafta, bugün oynanacak İngolstadt - Borussia Dortmund ve Borussia Mönchegladbach - Mainz karşılaşmalarıyla tamamlanacak.