Dünya küçük Messi'yi arıyor

Dünya küçük Messi'yi arıyor

Dünya poşetten Messi'nin formasını yapan çocuğu arıyor...

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi’nin milli takımda giydiği formayı poşetten yapan çocuk tüm dünya tarafından aranmaya devam ediyor.

Dünya yıldızı Lione Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nda giydiği mavi-beyaz çizgili formayı poşetten yapan çocuk herkesin içini acıtmıştı. Bir süredir internette dolaşan bu fotoğraftaki çocuk dünyanın gündemin oturmuş durumda.
 
Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcının Twitter üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında ünü tüm dünyaya yayılan sevimli çocuk hala bulunabilmiş değil.
 
Fotoğrafı ilk paylaşan kişi bu çocuğun Irak’ın Dohuk bölgesinde yaşayan bir Kürt çocuğu olduğunu söylemiş bunun ardından da aramalar o bölgede yoğunlaşmıştı.
 
Barcelonalı futbolcu Lionel Messi’nin de bulmaya çalıştığı iddia edilen ancak kendisi tarafından henüz doğrulanmayan bu ufaklık için adeta seferberlik başlatıldı.
 
Messi’nin küçük hayranının Duhoklu sanılması üzerine fotoğrafı ilk kez paylaşan kişi yeni bir açıklama yaptı. Ailesinin Duhoklu olduğunu söyleyen Twitter kullanıcısı çocuğun gerçekte nereli olduğunu bilmediğini sadece bir yer belirtmek için oranın ismini vediğini söyledi. Fotoğrafı Kürt sosyal medyasından aldığını belirten kullanıcı dünyadaki bütün gazetelerin anlamsız bir şekilde kendisini kaynak gösterdiğini ifade etti.
 
Lionel Messi’nin dünya üzerindeki en büyük hayranı olan bu ufaklığı bulmak için aramalar devam ediyor.
 
Sporcope