Enes Ünal Hollanda'yi sallamaya devam ediyor !

Enes Ünal Hollanda'yi sallamaya devam ediyor !

Enes Ünal, Willem filelerine yolladığı füzeyle Hollanda'da bir kez daha adından söz ettirdi.

Manchester City'den kiralık olarak Twente forması giyen Enes Ünal'ın, Feyenoord formasıyla daha önce bu ligde top koşturan Colin Kazım Richards'ı geride bırakmasının yanı sıra yükselen performansı ve takımına yaptığı katkı da ülkede haber konusu oldu. Willem karşısındaki golün estetik açıdan ilgi uyandırıcılığı da bahsedilen bir diğer tarafıydı.

De Telegraaf 'Twente Enes'in müthiş şutuyla kazandı' başlığını kullandı. Takımı için sıkıntıya girme ihtimali olan bir maçı, fileleri bulan bu vuruşuyla çözdüğü yorumu yapılan Enes için "Ligdeki gol sayısı 12'ye çıktı. Daha önce hiçbir Türk futbolcu bu kadar gol atamamıştı" ifadesi kullanıldı.

Voetbal International 'Enes'in güzel vuruşu Twente'ye galibiyeti getirdi' başlığına yer verdi. Ligde 12. golünü bulan Türk futbolcunun şutunda kalecinin müdahalesi de olduğu ancak bu sert ve düzgün şutu çıkarmak için yeterli olmadığına dikkat çekildi. 

Kulüp haberleri geçen Fc Twente.net 'Enes Ünal'dan rekor' başlıklı haberinde "Ligde en çok gol atan Türk oldu" ifadesiyle birlikte Colin Kazım'ın rekorunu kırdığını duyurdu.

Milliyet