Fellaini'nin kardeşi ortalığı karıştırdı !

Fellaini'nin kardeşi ortalığı karıştırdı !
Güncelleme:

Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini'nin kardeşi İstanbul'a geldi, ortalık karıştı...

İstanbul’da bir otelde görüntülenen ve Fenerbahçeli Dirar’la da bir araya gelen isim Fellaini’ydi… Fakat Manchester United’lı futbolcu Marouane Fellaini değil; ikiz kardeşi Mansour Fellaini…

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan oyuncunun PR şirketi de, “Fotoğraf ve videolardaki kişi Marouane değil kardeşi Mansour” dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Manchester United’ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini’nin, İstanbul’a geldiği iddia edilmişti. Transfer döneminde Galatasaray’la görüştüğüne dair haberler çıkan Fellaini’nin, önceki gün Fenerbahçeli Nabil Dirar, menajeri ve arkadaşlarıyla Kuruçeşme Huqqa’da olduğu yazılmıştı.

Hürriyet’in haberine göre sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fellaini’nin, takımının Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını izlediği de yazılmıştı.. Geç saatlere kadar kaldığı mekandan çıkışta gazetecilerle karşılaşan Fellaini (zannedilen kardeşi), “Neden Türkiye’ye geldiniz?” sorusunu yanıtlamamıştı. Habertürk’ün haberine göre ise Beşiktaş’ın Manchester United’ın yıldızını transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a getirdiği iddia edilmişti. Beşiktaş – Monaco maçını Vodafone Park’ta izleyen Belçikalı oyuncuyla (!) gelecek sezon için anlaşma yapılması planlanıyordu.

Fellaini'nin kardeşi ortalığı karıştırdı ! - Resim : 1