Ferguson 1 maçlığına dönüyor

Ferguson 1 maçlığına dönüyor

Ünlü eski ve aktif futbolcular, Ferguson ve Ancelotti'nin yönetiminde yarın gösteri maçı yapacak.

Beckham, Ronaldinho, Zidane, Figo ve Kluivert gibi isimlerin yer aldığı dünyaca ünlü eski ve aktif futbolcular, Ferguson ve Ancelotti'nin yönetiminde yarın gösteri maçı yapacak. Ferguson'un yöneteceği takımda yer alan David Beckham, 12 yıl sonra İskoç teknik adamla Old Trafford Stadı'nda sahaya çıkacak.

Aralarında Beckham, Ronaldinho, Zidane, Figo ve Kluivert  gibi isimlerin yer aldığı dünyaca ünlü eski ve aktif futbolcular, geliri  Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'na (UNICEF) bağışlanmak üzere yarın  oynanacak gösteri maçında sahaya çıkacak.
 
Old Trafford Stadı'nda yapılacak ve Pierluigi Collina'nın düdük  çalacağı maçta Büyük Britanya ve İrlanda karması ile dünya karması karşı karşıya  gelecek. 27 yıl Manchester United'ı çalıştıran ve 2013 yılında emeklilik kararı  alan Sir Alex Ferguson'un teknik direktörlüğünü yapacağı Büyük Britanya ve  İrlanda karmasının kaptanı, UNICEF elçisi David Beckham olacak.
 
1992-2003 yılları arasında Alex Ferguson yönetimindeki Manchester  United'ın 394 kez formasını giyen Beckham, 12 yıl sonra yeniden İskoç teknik  adamla aynı takımda ve Old Trafford Stadı'nda yer alacak.
 
Ferguson'un yöneteceği takımda David Seaman, David James, Jamie  Carragher, Sol Campbell, Phil Neville, John Terry, Ashley Cole, Darren Fletcher,  Nicky Butt, Trevor Sinclair, Paul Scholes, Gary McAllister, Ryan Giggs, Michael  Owen, Peter Crouch ve Alan Smith yer alıyor.
 
Teknik direktörlüğünü İtalyan Carlo Ancelotti, kaptanlığını ise eski  Fransız yıldız Zinedine Zidane'ın yapacağı dünya karmasında ise Edwin van der  Sar, Raimond van der Gouw, Cafu, Fernando Hierro, Fernando Couto, Mikael  Silvestre, Maxwell, Luis Figo, Robert Pires, Christian Karembeu, Ji-sung Park, Clarence Seedorf, Patrick Vieira, Michael Ballack, Ronaldinho, Dwight Yorke, Ole  Gunnar Solskjaer, Patrick Kluivert ve Landon Donovan forma giyecek.
 
TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşma öncesinde ünlü tenör Andrea Bocelli konser verecek.

Etiketler ancelotti Ferguson