Galatasaray'da Mbaye Diagne performansıyla dikkat çekti

Galatasaray'da Mbaye Diagne performansıyla dikkat çekti
Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, Trabzonspor maçında hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekti.

Galatasaray’ın yeni transferi Mbaye Diagne, bu sezon ligdeki 18’nci maçında 23’üncü gol katkısını yaptı. 21 gol ve 2 asist yapan Senegalli golcü, Trabzonspor'a karşı forma giydiği 2 lig maçında da gol katkısı olarak 2 gol ve 1 asist yaptı. Pazar akşam 35 kez topla buluşan Diagne 7 kezle sahanın en fazla hava topu alan ismi oldu. 4 şutundan 2’si yerini buldu. 1 kilit pas verdi. 6 top kaybetti. 2’de 2 olumlu uzun top kullandı.

Senegalli oyuncu maçtan sonra GSTV’ye; ''Tabii ki çok mutluyum Galatasaray’a gelmiş olmaktan dolayı. Burada benim gol atmamdan çok takım olarak maçı kazanmamız önemliydi. Benim için çok keyifli bir akşam. İyi bir şekilde başladık sonrasında beraberlik golü geldi. Takım olarak oyundan düşmememiz gerekiyordu biz de düşmedik. Daha sonra gollerin devamı geldi. Savaşmak önemliydi. Biz de takım olarak savaştık ve devamını getirdik. Önümüzdeki maça bakacağız. En iyi şekilde hazırlıklarımızı yapıp Perşembe günü de istediğimiz sonucu almak istiyoruz'' dedi.

Bu arada maçtan önce Abdürrahim Albayrak, takım otobüsünden inen her oyuncunun elini sıktı, Diagne’ye ise sarıldı. Terim ise, ''Diagne oynarsa penaltıları o atar, atmazsa bir başkası atar ancak Diagne oynarsa penaltıları o kullanır'' diyerek penaltıcısının kim olduğunu açıkladı. (FOTOSPOR)