Ada'nın yeni Robin Hood'u: Slaven Bilic...

Ada'nın yeni Robin Hood'u: Slaven Bilic...
Güncelleme:

Beşiktaş'ta 2 sezonluk görev süresini tamamlamasının ardından West Ham’ın başına geçen Bilic, yeni takımıyla aldığı sonuçlarla gündem yaratmaya devam ediyor

ZENGİNDEN ALDI: Slaven Bilic'in yönetimindeki West Ham, Premier Lig'de; Arsenal, Liverpool, City ve Chelsea gibi devleri tek tek yıktı.
FAKİRE VERDİ: Tecrübeli teknik adamın takımı; Leicester ve Sunderland'in ardından Watford karşısında da puan saçtı.

Premier Lig’e 2-0’lık Arsenal zaferiyle flaş bir giriş yapan Çekiçler’in hocası, ardından Ada’da şampiyonluğun en büyük adayları; Liverpool, Manchester City ve Chelsea karşısından da galibiyetle ayrılarak İngiltere’ye damga vurmayı sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar’ın başında bulunduğu dönemde derbi kazanamaması sebebiyle eleştirilen Hırvat hoca, İngiltere’de bu durumu geride bıraksa da; Premier Lig’de orta sıra ekiplerine kaybettiği puanlarla da dikkat çekiyor. 
 
Taraftardan tam destek
 
Bu sezon; Leicester ve Bournemouth karşısından puansız ayrılan; Norwich City ile Sunderland’le de berabere kalan West Ham’ın; son olarak önceki gün Watford’a kaybetmesi sonrasında Slaven Bilic için İngiltere’de, ‘Yeni Robin Hood’ benzetmeleri yapıldı. Büyük takımları yenip alt sıradaki ekiplere karşı kayıp yaşaması, zenginden alıp, fakire vermesiyle bilinen ülkenin en önemli kahramanlarından Robin Hood’a benzetilen Bilic, kayıplara rağmen taraftarı tarafından oldukça beğeniliyor. 
 
Zirveden 5 puan geride
 
Premier Lig’de 11 haftanın sonunda 6 galibiyet; 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan West Ham, topladığı 20 puanla sıralamada 5’inci durumda bulunuyor. Lider Manchester City’nin 5 puan arkasında bulunan Bilic’in takımı, cumartesi günü Everton’ı ağırlayacak.
 
Robin Hood kimdir?
 
Robin Hood, İngiliz halk hikâyelerinde mevcut olan bir kahramandır. 10’uncu yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve asıl mesleği çiftçilik olan Hood, dönemin zenginlerinin mallarına el koyup; ihtiyacı olan insanlara dağıtmasıyla bilinir.

Fanatik