Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

- Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalan kırmızı-mavili ekip, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Tolunay Kafkas yönetiminde Çamlık Tesisleri’nde yaklaşık 2 saat çalışma yapan futbolcular, yoğunlukla taktiksel ve topla mücadele çalışması yaptı. Kafkas’ın zaman zaman eksik noktalardaki hataları göstererek durdurduğu antrenmanda, futbolcuların istek ve arzulu olması dikkat çekti.

Karabükspor basın sözcüsü Ahmet Gölbek, İHA’ya yaptığı açıklamada pazar günü golsüz berabere kaldıkları Beşiktaş maçını geride bıraktıklarını ve 3 büyüklerden puan almalarının önemli olduğunu söyledi.

Gölbek, Beşiktaş maçında ilk yarı pek fazla etkili olamadıklarını ancak karşılaşmanın ikinci yarısında pozisyon üretip galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, “Beşiktaş maçında özellikle İshak’ın gösterdiği üstün performans dikkatleri çekti ve umuyoruz ki milli takıma kadar gidecektir” dedi.

Gölbek, Cumartesi akşamı sahalarında konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladıklarını da anlatarak, “Bu hafta Çaykur Rizespor ile maçımız var. Her iki tarafından puana ihtiyacı var. Bu maç aynı zamanda Karadeniz derbisi olarak düşünülmeli. Bu bağlamda Merkez Hakem Kurulu’da (MHK) bu maça göre hakem gönderip bu maçı kaldırabilecek özellikte bir hakemle sağlıklı bir maç yönetimi göstermelidir. Bu noktada bazı beklentilerimiz var ve ilgili yerlere duyuruyoruz” dedi.

İHA