Meteoroloji'den müjdeli haber !

Meteoroloji'den müjdeli haber !

Lokomotiv Moskova ile Rusya'da karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç saatinde hava sıcaklığının sıfırın altında olmadığını öğrenince rahatladı.

Fenerbahçe’yi bugün rakip Lokomotiv Moskova kadar Rusya’nın hava ve saha şartlarının zorlaması bekleniyordu. Çünkü Moskova’da şubat aylarında hava sıcaklığı hep sıfırın altında olurdu. Meteoroloji bugün maç saatinde nispeten iyi bir hava olacağını, sıcaklığın ise 1 ile 2 arasında olacağını açıkladı.

DEVLET GİBİ TAKIM FENERBAHÇE

Fenerbahçe ‘devlet protokolü’nün uygulandığı üst düzey güvenlik önlemleri altında Rusya’ya ulaştı. Az sayıda sarı-lacivertli taraftar da havaalanındaydı. Kafileyi taşıyan otobüse 5 polis aracı eşlik etti, otobüs geçerken yollar kapatıldı. UEFA’nın “Yüksek riskli maç” statüsüne koyması nedeniyle maç için “Güvenlik Temsilcisi” de atandı. Rus yetkililer de taraftarlarını uyararak sakin olmalarını istedi.

RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova’yı ilk maçta 2-0 yenerken tarihi bir skoru kaçırmıştı. O maçta 20 şutla kaleyi deneyen sarı-lacivertliler, 9 net pozisyona girmiş, 13 korner kullanmıştı. Rus ekibi ise 2’si isabetli 3 şut atmış, 1 kornerle maçı tamamlamıştı.