''Turnuvada daha iyi şeyler yapacağız''

''Turnuvada daha iyi şeyler yapacağız''

A Milli Futbol Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Hırvatistan maçında gerçek güçlerini sergileyeceklerini dile getirdi

Milli Takımımız’ın son dönemde yakaladığı büyük çıkışta attığı goller ve yaptığı asistlerle çok önemli pay sahibi olan Hakan Çalhanoğlu, Slovenya maçında yorgun olduklarını ancak Hırvatistan’a karşı gerçek güçlerini tam olarak sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Leverkusen forması altında kaydettiği harika frikik golleriyle Avrupa’nın sayılı serbest vuruş uzmanları arasında gösterilen 22 yaşındaki genç yıldız, “15 gündür yükleme yapıyoruz. Fizik-kondisyon çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Slovenya maçında yorgunduk. Rakip daha rahat ve istekliydi. Sahalarında oynamanın da avantajını kullanmak istediler. Ancak kazanmasını bildik” şeklinde konuştu.

‘FRANSA’DA HAVA BAŞKA OLUR’

Slovenya’ya karşı Burak Yılmaz’ın attığı galibiyet golünün asistini yapan Çalhanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Şampiyona başladığı zaman işler değişir. Fransa’da farklı olur. Gerçek performansımızı pazar günü Hırvatistan maçında ortaya koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. O mücadelede çok daha iyisini yapacağız. Maçı iple çekiyoruz. Bu yorgunluğu da atmış olacağız. Turnuvada daha iyi şeyler yapacağız.”

HT Gazete