Ali Dürüst: ''İpler bizim elimizde''

Ali Dürüst: ''İpler bizim elimizde''

Ali Dürüst, Letonya önünde futbol adına gerekenlerin yapıldığını belirtti...

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Letonya önünde futbol adına gerekenlerin yapıldığını belirtti, “Hâlâ ipler bizim elimizde. Kalan maçlarımızı aldığımız zaman şansımız devam edecek” dedi.

Milli Takımlar Sorumlusu Ali Dürüst, Letonya önünde futbol adına gerekenlerin yapıldığını ancak son anda yenilen şanssız golle galibiyetin kaçtığını söyledi.

Ay-yıldızlıların, gol yollarında sorun yaşadığını anlatan Dürüst, “Oyun anlamında söylenebilecek birşey yoktu ama gol yollarında biraz beceriksizlik yaşadık. Baktığımız zaman grubumuzda Hollanda’nın da sıkıntı yaşadığını görüyoruz. Biten bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu takımlar karşısında bir gol bulmanız yetmiyor. Mutlaka ikinci golü atmanız lazım. Bence şansızlık da var ama bunu kırmak için 1-0 ile yetinmemek lazım. Çünkü tesadüfü gol yeme riskiniz her zaman oluyor. Maçta futbol adına gerekenler yapıldı ancak son anda şanssız bir gol yedik” diye konuştu.

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, play-off’ta mücadele etme hakkını kazanmak için kalan maçlarda iyi sonuçlar almanın önemine değinerek, “Hâlâ ipler bizim elimizde. Kalan maçlarımızı aldığımız zaman şansımız devam edecek. Letonya maçını alsaydık bile Hollanda maçına galibiyet için çıkmamız gerekiyordu. Dolayısıyla değişen bir şey yok” dedi.

Dürüst, Fatih Terim’e yönelik eleştirilerle ilgili olarak, “Teknik direktörler tabii ki tenkit edilir ama önemli olan bunların yapıcı olmasıdır. Fatih hoca da bunlara alışıktır. Ancak  yapıcı bakmak lazım” ifadelerini kullandı.