Fatih Terim risk almayacak !

Fatih Terim risk almayacak !

Terim, ligden kalma küçük sağlık sorunları bulunan Gökhan Töre, Hasan Ali, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Selçuk ve Burak’ı Bulgaristan karşısında riske sokmayacak.

Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından A Milli Takımı’nı kampa alan ve Bulgaristan ile Kazakistan maçlarına hazırlayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, hafif sağlık sorunu bulunan oyuncularını riske atmayacak.

Gökhan Töre, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı Bulgaristan karşısında oynatmamayı planlayan Fatih Terim, bu isimleri Kazakistan maçına sorunsuz yetiştirmeyi düşünüyor. Antrenmanlara çıkmalarına rağmen oyuncularının olası risklerini düşünen Fatih Hoca, diğer öğrencilerini sahaya sürecek.

Terim’den mesaj

TFF tarafından bugünkü Bulgaristan maçının kitapçığından futbolseverlere seslenen Terim, Hollanda deplasmanında sergilenen iyi futbol ve alınan puanın kendilerini gelecek adına ümitlendirdiğini vurguladı, “Bu sonucun daha anlam kazanması için Kazakistan maçından da galibiyetle ayrılmalıyız. Bu mücadele öncesinde de Bulgaristan ile oynayacağımız  maçta son durumumuzu görme şansı bulacağız. Komşumuz Bulgaristan karşısında hedefimiz, tribünlere gelen ve ekran başında bizi izleyen taraftarlarımıza iyi futbol izlettirmek olacak. Oyuncularımız her zaman olduğu gibi futbolun  güzelliklerini yansıtmak ve bize yakışan bir oyun sergilemek için centilmence  mücadele edecek. Liglerin tamamlanmasının ardından bir anlamda ülkemizde sezonun finali niteliğini taşıyan bu karşılaşmada tribünleri kırmızı-beyaz renklere bürünmüş  seyircilerimizle dolu görmek istiyoruz” dedi.

Rakip Bulgaristan

Türkiye A Milli Futbol Takımı bugün hazırlık maçında Bulgaristan’ı konuk edecek. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Davide Massa yönetecek. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Fabiano Preti yapacak. Maçı Show TV ekranlara getirecek.

Milliler, bugün oynayacağı Bulgaristan maçının hazırlıklarını basına kapalı idmanla tamamladı. Antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas-pres çalışması yapıldı.