MKE Ankaragücü'nde Tiago Pinto, sözleşmesini tek taraflı feshetti

MKE Ankaragücü'nde Tiago Pinto, sözleşmesini tek taraflı feshetti
Güncelleme:

MKE Ankaragücü'nün Portekizli futbolcusu Tiago Pinto sözleşmesini tek taraflı feshederken, yönetim kurulu, kulübü karıştırmaya çalışanların yöneticileri zor duruma düşürmek için yoğun uğraşlar içinde olduğunu savundu.

MKE Ankaragücü'nün Portekizli futbolcusu Tiago Pinto sözleşmesini tek taraflı feshederken, yönetim kurulu, kulübü karıştırmaya çalışanların yöneticileri zor duruma düşürmek için yoğun uğraşlar içinde olduğunu savundu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Gelinen noktada kritik Demir Grup Sivasspor maçı öncesi maddi ve manevi anlamda kulübümüzü karıştırmaya çalışan kişi ve kişilerin zor duruma düşmemiz için ciddi derecede yoğun uğraşlar verdiğini net bir şekilde görüyoruz." görüşü paylaşıldı.

Sponsorluk anlaşmalarından sezon başından bu yana herhangi bir ücretin kulübe aktarılmadığı, kulüp adına gerekli ödemelerin yönetim kurulunun şahsi maddi destekleriyle yapıldığı aktarılan açıklamada, şöyle denildi:

"Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun ikinci devresinde transfer yasağı kaldırılmış ve yeni bir kadro kurularak ikinci devrede bambaşka bir takım oluşturulmuştur. Bu transferlerde futbolculara ödenen peşinatlar ise yönetim kurulumuz tarafından karşılanmıştır. Gelinen noktada kritik Demir Grup Sivasspor maçı öncesi maddi ve manevi anlamda kulübümüzü karıştırmaya çalışan kişi ve kişilerin zor duruma düşmemiz için ciddi derecede yoğun uğraşlar verdiğini net bir şekilde görüyoruz. Bu bağlamda Demir Grup Sivasspor maçı öncesi taraftarlarımızdan bu karşılaşmaya odaklanarak stadyumda son düdük çalana kadar takımımıza destek vermesini bekliyor ve tüm taraftarlarımızı pazartesi günü oynayacağımız mücadeleye bekliyoruz."

PİNTO'DAN TEK TARAFLI FESİH

MKE Ankaragücü'nün sezon başında bonservis bir şekilde kadrosuna kattığı Portekizli oyuncu Tiago Pinto, kulüple olan görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Pinto ile yapılan görüşmeler sonrasında alacaklarıyla ilgili mutabakatın sağlanamadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"2018 yılı aralık ayında alacaklarıyla ilgili kulübümüze ihtar çeken Tiago Pinto'ya gerekli ödemeyi o dönem yaparak kendisine ödenmesi gereken ücret aktarılmıştır. Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala yine alacaklarıyla ilgili kulübümüze ihtar çeken ve alacağının tamamının ödenmesini isteyen Tiago Pinto ile gerekli görüşmeler yapılmış fakat kendisiyle uzlaşılamamıştır. Kulübümüz, Tiago Pinto ile yaptığı son görüşmede kendisine 60 bin avro ödeme yapılabileceğini ve kalan 235 bin avroluk ücretin de 25 Mayıs tarihine kadar, yani 10 gün içerisinde yatırılacağını belirtmiştir. Pinto bu görüşme esnasında ligin bitimine iki hafta kala tüm ücretin yatmasında ısrarcı olarak kulübümüzden ayrılmış ve sözleşmesini tek taraflı feshetme yoluna başvurmuştur."

text-ad
Yaşlı kadının karnından 1 metreye yakın kedi-köpek kisti çıkarıldı! Yaşlı kadının karnından 1 metreye yakın kedi-köpek kisti çıkarıldı! İktidarın otomatik zamları devam ediyor: Yeni gün yeni bir zamla başladı İktidarın otomatik zamları devam ediyor: Yeni gün yeni bir zamla başladı Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Güzel manken Dalaman'da kabusu yaşadı: Tekne sahibi saatlerce teknede alıkoymuş! Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde! Gıda hilecileri tek tek ifşa edildi... Türkiye'nin tanınmış markaları da tağşiş listesinde! Şahan Gökbakar'ın kaçak iskele davasında karar çıktı Şahan Gökbakar'ın kaçak iskele davasında karar çıktı Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! Ümit Özdağ, Fatih Altaylı'nın Silivri sırrını ifşa etti: Bunu kimse beklemezdi! Kazaya karışan Tesla ikiye bölünüm, alev topuna döndü: 2 kişi öldü! Kazaya karışan Tesla ikiye bölünüm, alev topuna döndü: 2 kişi öldü! Terör örgütü PKK silah bıraktı! İşte ilk görüntüler Terör örgütü PKK silah bıraktı! İşte ilk görüntüler Hastaneden çıktıktan sonra ölü bulundu Hastaneden çıktıktan sonra ölü bulundu AK Parti'den PKK'nın silah bırakma töreni sonrası dikkat çeken açıklama AK Parti'den PKK'nın silah bırakma töreni sonrası dikkat çeken açıklama
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti Survivor İsmail Balaban ile eşi İlayda Şeker'in kızlarına verdikleri isim dikkat çekti Survivor İsmail Balaban ile eşi İlayda Şeker'in kızlarına verdikleri isim dikkat çekti Erdoğan cumartesi günü ne açıklayacak? AK Parti'den ''müjde yok'' mesajı Erdoğan cumartesi günü ne açıklayacak? AK Parti'den ''müjde yok'' mesajı MasterChef jürisi Somer Şef sosyal medyada aşka geldi MasterChef jürisi Somer Şef sosyal medyada aşka geldi Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı da Oktay Kaynarca'yı da güldüren soru Bakan Göktaş'ın ''soykırım'' paylaşımı tepki çekti Bakan Göktaş'ın ''soykırım'' paylaşımı tepki çekti ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi ''Sıradışı sanatsal çalışması'' olay olan güzel oyuncu yaz tatilinde mankenlere gözdağı verdi Bodrum Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor Bodrum Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor Fenerbahçe'den iki transfer birden! Anlaşma sağlandı Fenerbahçe'den iki transfer birden! Anlaşma sağlandı Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor! Kabusumuz gerçek oldu: Türkiye'nin en büyük gölü yok oluyor!