Mohamed Salah imzayı attı !

Mohamed Salah imzayı attı !
Güncelleme:

Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah, Liverpool ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Dünya Kupası’nda Mısır ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah’ın yüzü, imzaladığı yeni sözleşme ile güldü. Bundan bir yıl önce Roma’dan transfer edildiğinde kazandığı haftalık maaşına yüzde yüz zam alan Mohamed Salah, Liverpool ile uzun süreli yeni bir sözleşme imzaladı. Haftalık 100 bin pound (609 bin TL) olan ücretini 200 bin pound’a (1 milyon 200 bin TL) çıkaran Mohamed Salah, böylece Real Madrid’e transfer olacağı şeklindeki iddialara da son vermiş oldu.

Yeni sözleşmesi ile Avrupa’nın en çok kazanan futbolcuları arasında giren Mohamed Salah, beş yıllık anlaşma imzaladı. Liverpool ile sözleşme şartlarında serbest kalma maddesi bulunmayan Mohamed Salah, 2023 yılına kadar kendisini İngiliz ekibine bağlamış oldu. Mohamed Salah, haftalık 200 bin pound ile Liverpool tarihinin en çok kazanan futbolcusu oldu.

Geçtiğimiz sezon Liverpool forması altında sergilediği performans ile göz kamaştıran Mohamed Salah, çıktığı 52 resmi maçta 44 gol atarken 16 da asist yapmıştı. Mohamed Salah, 1 Temmuz 2017 tarihinde Roma’dan 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool’a gelmişti.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda Mısır Milli Takımı ile iki maça çıkan Mohamed Salah, iki golle turnuvaya veda etti. Ancak Mohamed Salah’ın golleri Mısır’ın puan almasına yetmedi.

Skor